avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort si incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort si incredintare minor

buna ziua.sunt casatorita de 2 ani,am un copil de 4 luni iar sotul a plecat de acasa.as vrea sa stiu ce acte trebuie pt inaintarea divortului si cum sa obtin custodia copilului (mentionez ca el m-a amenintat ca o sa-mi ia copilul si ca se va lupta pt obtinerea custodiei lui).Va multumesc
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 18:22, 7 Aprilie 2009
cerere de divort se introduce la judecatoria unde cei doi soti au avut ultimul domiciliul comun, se depune impreuna cu o copie de pe certificatul de casatorie si o copie de pe certificatul de nastere a minorului impreuna cu taxele de timbru. culpa putin conteaza a cui este intr-un dosar de divort intrucat pe viitor nu are decat o relevanta morala pentru cel care castiga acest lucru.
in ceea ce priveste minorul instanta cu siguranta vi-l va incredinta, avand in vedere in primul rand varsta acestuia.
angajati un avocat si o sa va linisteasca cu siguranta.
sunt multi cocosi pe lumea asta care pana la urma cotcodacesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort fara partaj ,cu un copil bcamelia bcamelia Buna ziua! Am nevoie de un sfat locuiesc cu sotul meu si cu copilul nostru la socrii,as dori sa divortez de sotul meu deoarece relatia noastra s-a degradat ... (vezi toată discuția)
Divort onitamicoara onitamicoara ma numesc rus onita si am fost casatorita 7 ani de zile din care a rezultat un copil si are 7 ani si acum suntem in divort ,am plecat de acasa deoarece nu am ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu impreuna cu copilul minor trilulilu trilulilu Va rog sa ma sfatuiti in rezolvarea unei probleme extrem de delicate, deoarece nu vreau sa fac vreun pas gresit. Casnicia mea este grav afectata de ... (vezi toată discuția)