avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model adeverinta de vechime pentru un salariat cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model adeverinta de vechime pentru un salariat cu cumul de functii

Buna ziua
Am rugamintea sa ma ajutati cu un model de adeverinta de vechime pentru un salariat care a fost initial angajat cu 8 ore pe un post, iar la cateva luni s-a intocmit un act aditional pentru alte 4 ore (si cu salariul aferent celor 4 ore) pentru un alt post, tot din societate.
Nu stiu cum sa-i trec in adeverinta de vechime cele 4 ore si suma de bani primita pentru ele.
Mentionez faptul ca nu s-a intocmit un alt contract, ci un act aditional pentru cele 4 ore.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 21:09, 5 Decembrie 2013
Se va folosi modelul general de adeverinta de vechime, in care veti inscrie modificarile efectuate: "modificat timpul de lucru", "modificat salariul".
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime dani33 dani33 Buna ziua, Intrebarea mea de azi priveste adeverinta de vechime, mai precis ce anume trebuie sa contina ea. Am fost angajat part time la o companie pe o ... (vezi toată discuția)
Munca la gri otto2007 otto2007 cum poate fi stopata si dovedita munca la gri? x a incheiat un contract de munca pe 8 ore/zi.Dupa 4 luni, odata cu criza, patronul face un act aditional si ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea in munca in baza unei decizii de incapacite de munca gr 3 lorinaflorina lorinaflorina In 10 oct 2012 , am mers la la locul de munca avut anterior diminuarii capacitatii de munca , dupa 180 zile CM , solicitind reducerea programului de lucru ... (vezi toată discuția)