Buna ziua.As dori sa-mi spuneti ce putem face.Ofamilie (sot,sotie) cu care sintem in procese de 6 ani sustine ca a cumparat un teren,are contract vinzare-cumparare facute de mina in 1981, iar martorii sint din partea femeii mama ei (decedata)iar din partea barbatului tatal lui(decedat),am scos CF terenului iar in cf este notat ca bunica mea a cumparat in 1963dar despre cealalta familie(sot,sotie) nu scrie nimic in CF,am scos certificatul de deces al persoanei care a vindut iar aceasta a murit in 1975,familia cu care avem probleme zice ca a cumparat in 1981(a depus acest contract vinzare-cumparare la dosar),am putea deschide proces penal?ce acte trebuie pentru deschidera unui proces penal si cam ce pedeapsa poate primi?Va multumesc;
Va multumesc pentru raspuns;nici nu va dati seama cate procese (vreo 20) avem cu aceasta familie pentru acest teren de 600mp pe care avem construita o casa de 25 de ani, si sintem vecini,daca umbla prin tribunale de ani de zile cu acte false de ce nu putem deschide dosar penal?Noi avem un teren in spatele casei pe care avem titlul de proprietate si toate actele in regula si ne-a dat la procuratura iar ptr pentru acest teren a mai deschis vreo 10 procese civile iar acum a deschis proces penal sa anuleze titlul.Daca avem probe certificatul de deces a persoanei de la care zice ca a cumparat si cf ce acte mai avem nevoie si unde trebuie sa ne adresam?Va multumesc
Mostenire...
v51
Buna Seara! As dori sa intreb pe forum o situatie legata de mostenire...Bunica mea din pertea mamei decedata in 1992,a ramas dupa urma ei si nedezbatuta ... (vezi toată discuția)