Buna ziua.As dori sa-mi spuna cineva daca peste doua zile este proces penal se mai pot depune declaratii la acest dosar si as mai dori sa-mi spuneti sintem in proces cu o persoana de 12 ani ,persoana a depus in instanta in vreo 30 de procese un contract de v-c fals persoana de la care zice ca a cumparat a decedat cu 10 ani inainte de încheierea contractului de v-c sub semnatura privată,a dat si declaratii in procese civile ca a cumparat iar fratele cumparatoarei a fost martor cind a cumparat, in acest proces penal care l-am deschis pentru acte false si uz de acte false cu continuitate s-a dat începerea urmaririi penale,si surpriza astazi a depus la dosar o hirtie ca a cumparat de la urmasii persoanei decedate ,in contract figureaza ca vinzatoare persoana decedata,care declaratii se iau in considerare?cea depa astazi sau cele anterioare.Acuma cind a vazut ca a inceput urmarirea penala si-a schimdat declaratia.Contractul de v -c se anuleaza?Se poate sa nu fie trasa la raspundere pentru aceste acte false?Va multumesc
Da, dreptul de a da ce declaratie vrea nu se confunda cu adevarul.
E posibil sa fi intervenit prescriptia raspunderii penale si sa nu mai poata fi tras la raspundere penala.
Depinde si ce infractiuni a savarsit.
A savirsit uz de acte false sub semnatura privata ,contract de v-c care l-a folosit si il foloseste in mai multe procese,zice ca a cumparat de la o persoana care a murit cu 10 ani inainte de semnarea contractului,cum sa intervina prescriptia? acest certificat de deces a vinzatoarei l-am gasit acuma ptr ca politia nu si-a facut treaba acum patru ani cind a mai fost un proces penal,noi am facut cerere la evidenta populatiei pentru a vedea certificatul de deces a vinzatoarei,normal politia ar fi trebuit sa-si faca treaba.Cum poti cumpara de la o persoana decedata?Are un contract de v-c scris de mina si mortori sint mama si socrul persoanei care a cumparat,nu este un contract facut la notar.Va multumesc
Mostenire
ContSters238389
Buna ziua, va rog mult daca e posibil sa-mi dati un sfat.
Unchiul meu fratele mamei a decedat acum 25 ani.
El nu a avut copii. Eu sint unica mostenitoare in ... (vezi toată discuția)