avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... probe in dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

probe in dosar penal

Buna ziua.As dori sa-mi spuna cineva daca peste doua zile este proces penal se mai pot depune declaratii la acest dosar si as mai dori sa-mi spuneti sintem in proces cu o persoana de 12 ani ,persoana a depus in instanta in vreo 30 de procese un contract de v-c fals persoana de la care zice ca a cumparat a decedat cu 10 ani inainte de încheierea contractului de v-c sub semnatura privată,a dat si declaratii in procese civile ca a cumparat iar fratele cumparatoarei a fost martor cind a cumparat, in acest proces penal care l-am deschis pentru acte false si uz de acte false cu continuitate s-a dat începerea urmaririi penale,si surpriza astazi a depus la dosar o hirtie ca a cumparat de la urmasii persoanei decedate ,in contract figureaza ca vinzatoare persoana decedata,care declaratii se iau in considerare?cea depa astazi sau cele anterioare.Acuma cind a vazut ca a inceput urmarirea penala si-a schimdat declaratia.Contractul de v -c se anuleaza?Se poate sa nu fie trasa la raspundere pentru aceste acte false?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters295489 , utilizator 11:31, 10 Iulie 2014
Isi poate schimba declaratia in penal.
Nu are dreptul de a folosi acte false.
Se iau in considerare declaratiile care lea folosit in decursul a 12 ani (30 procese) ?Se poate sa scape fara pedeapsa?
Poate sa declare orice dar nu se va tine cont de declaratiile care nu se coroboreaza cu alte mijloace de proba.
Da, dreptul de a da ce declaratie vrea nu se confunda cu adevarul.
E posibil sa fi intervenit prescriptia raspunderii penale si sa nu mai poata fi tras la raspundere penala.
Depinde si ce infractiuni a savarsit.
A savirsit uz de acte false sub semnatura privata ,contract de v-c care l-a folosit si il foloseste in mai multe procese,zice ca a cumparat de la o persoana care a murit cu 10 ani inainte de semnarea contractului,cum sa intervina prescriptia? acest certificat de deces a vinzatoarei l-am gasit acuma ptr ca politia nu si-a facut treaba acum patru ani cind a mai fost un proces penal,noi am facut cerere la evidenta populatiei pentru a vedea certificatul de deces a vinzatoarei,normal politia ar fi trebuit sa-si faca treaba.Cum poti cumpara de la o persoana decedata?Are un contract de v-c scris de mina si mortori sint mama si socrul persoanei care a cumparat,nu este un contract facut la notar.Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua, va rog mult daca e posibil sa-mi dati un sfat. Unchiul meu fratele mamei a decedat acum 25 ani. El nu a avut copii. Eu sint unica mostenitoare in ... (vezi toată discuția)
Concediu prim procuror ContSters295489 ContSters295489 Buna ziua.Am facut plingere penala impotriva rezolutiei,plingerea penala am facut-o catre prim procuror,dar acesta(prim procurorul) merge in concediu chiar in ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare la care s-a declarat suma din grila notariala. Mariyiancu Mariyiancu In mai 2006 am vandut un apartament, iar cumparatorul mi-a cerut sa declar o suma mai mica decit cea pe care am incasat-o , adica suma din grila notariala. La ... (vezi toată discuția)