buna seara, sunt functionar public si am semnat un acord scris pentru a fi mutata definitiv in cadrul institutiei, la autoritatea ierarhic superioara.
decizia o regret enorm.
va rog sa imi spuneti care sunt conditiile pentru a-mi revoca acordul. mentionez ca statele de functii nu sunt inca semnate si postul meu figureaza inca la institutia din subordine . Am si un copil de un an si cinci luni. .....
ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie .
va multumesc
Buna seara,urgent,verificati la RU daca va plecat raport/cerere la esalon pt. aprobare,daca nu a plecat mergeti cu un raport/cerere seful autoritati prin care solicitati sa ramneti pe functia pe care sunteti. sa auzim de bine.
stiu ca statele de functii inca nu au fost semnate, deci teoretic postul meu este inca la institutia subordonata. cu siguranta insa pe acordul meu scris este rezolutia directorului general cu mentiunea ca este aprobata.
mai are vreun sens sa incerc. mentionez ca institutia a fost supusa reorganizarii....
Normal ca are sens sa incercati atata timp cat va doriti sa ramaneti. Numai ca va puteti asuma riscul ca in caz de restructurari sa ramaneti pe dinafara, deoarece ati avut o oportunitate pe care dvs, nu ati dorit sa o fructificati. Va asumati riscul.
decizia de mutare definitiva inca nu s-a emis, insa s-a emis o decizie de mutare temporara pe o perioada de maxim 6 luni, urmand ca dupa semnarea statelor de functii sa se emita si decizia de mutare definitiva.