avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Acord scris pentru mutarea definitiva functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Acord scris pentru mutarea definitiva functionar public

buna seara, sunt functionar public si am semnat un acord scris pentru a fi mutata definitiv in cadrul institutiei, la autoritatea ierarhic superioara.
decizia o regret enorm.
va rog sa imi spuneti care sunt conditiile pentru a-mi revoca acordul. mentionez ca statele de functii nu sunt inca semnate si postul meu figureaza inca la institutia din subordine . Am si un copil de un an si cinci luni. .....
ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie .
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 10 Decembrie 2013
Buna seara,urgent,verificati la RU daca va plecat raport/cerere la esalon pt. aprobare,daca nu a plecat mergeti cu un raport/cerere seful autoritati prin care solicitati sa ramneti pe functia pe care sunteti. sa auzim de bine.
stiu ca statele de functii inca nu au fost semnate, deci teoretic postul meu este inca la institutia subordonata. cu siguranta insa pe acordul meu scris este rezolutia directorului general cu mentiunea ca este aprobata.
mai are vreun sens sa incerc. mentionez ca institutia a fost supusa reorganizarii....
Normal ca are sens sa incercati atata timp cat va doriti sa ramaneti. Numai ca va puteti asuma riscul ca in caz de restructurari sa ramaneti pe dinafara, deoarece ati avut o oportunitate pe care dvs, nu ati dorit sa o fructificati. Va asumati riscul.
S-a emis decizia de mutare a dvs?
decizia de mutare definitiva inca nu s-a emis, insa s-a emis o decizie de mutare temporara pe o perioada de maxim 6 luni, urmand ca dupa semnarea statelor de functii sa se emita si decizia de mutare definitiva.

Alte discuții în legătură

Mutare functionar public alecramm alecramm am dreptul sa refuz mutare functionar public la un alt serviciu in aceeasi institutie publica sau in alta institutie publica? (vezi toată discuția)
Dreptul functionarului public crisgrig crisgrig Buna ziua, lucrez la o institutie publica si directorul vrea sa ma mute la alt compartiment. Ce pot face in situatia in care mi se da decizie de mutare? (vezi toată discuția)
Pot fi sanctionat daca refuz mutarea definitiva in cadrul unui alt compartiment? zombi zombi sunt functionar public iar de curind am fost instiintat verbal de seful meu ca voi fi mutat (nu a mentionat daca definitiv ). . probabil voi primi o decizie ... (vezi toată discuția)