avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... atacare act de donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

atacare act de donatie

Buna ziua tatal meu a murit , dupa moartea lui am facut succesiune impreuna cu mama mea , mama a facut act de donatie unei nepoate pe partea ei de succesiune act de donatie cu uzufruct mentionez ca nepota este casatorita in Grecia si acolo locuieste cu familia , CAND POT ATACA ACEST ACTE DE DONATIE SI DACA AM CASTIG DE CAUZA multumesc
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 19:24, 6 Decembrie 2013
Numai după decesul mamei şi numai dacă veţi dovedi că donaţia vă încalcă rezerva succesorală, rezervă a cărei întindere va putea fi constatată tot atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea rezervei succesorale teslovan florentina teslovan florentina Cum se poate dovedi incalcarea rezervei succesorale ? tatal meu facand un contract de vc cu uzufruct viager nepotului meu pe toata averea lui? Eu nu beneficiez ... (vezi toată discuția)
Donatie sau vanzare-cumparare? mraicu2004 mraicu2004 Va supun atentiei urmatoarea problema a unei rude apropiate: In urma decesului sotului, a ramas un apartament(dobandit de ambii soti in timpul casatoriei). ... (vezi toată discuția)
Testament sau donatie? GeaninaC GeaninaC Buna ziua, am cateva intrebari despre o situatie cam incurcata, multumesc mult oricui imi poate da raspuns la intrebarile mele. Am plecat din tara in 2008 ... (vezi toată discuția)