am o nelamurire si doresc sa ma ajutati in cest sens. Tocmai am fost sunata de catre administratorul scarii a doua, (eu fiind proprietar in scara 1/ asociatii individuale)care mi-a spus fara nicio dificultate ca a mers sa depuna actele pentru reabilitarea blocului trebuie sa ma duc sa platesc impozitul aparatamentului..... in primul rand am inteles ca s-a sistat momentan programul de reabilitari nefiind fonduri suficiente la stat, iar in al doilea rand, cum poate fi pusa la dispozitia oricui informatii personale despre alta persoana? Este posibil sa fie necesara plata integrala a impoziltului pentru reabilitare?? Multumesc si astwept cu interesa un raspuns inainte sa iasa un scandal monstru pe scara blocului, si la institutia de stat care divulga date cu caracter personal.
Nu are legatura obligatia dv fiscala aferent bunuri in evidenta ,bunuri pentru care datorati taxe si impozite si reabilitarea imobilului
Probabil ca informatia a fost obtinuta pe sistemul "pile si relatii"
Legal,nu se furnizeaza date/relatii de acest gen ,decat titularului de rol fiscal si autoritatilor in drept
Poate ca incurca faptul ca am sediul social trecut pe apartament, desi nu se desfasoara nicio activitate..? trebuie sa aduc vreun act doveditor al firmei sau ceva de genul asta?
Dreptul locatarilor
kittysor
Buna ziua
Locuiesc intrun bloc cu 2 scari. Acum ceva timp s-au separate din punct de vedere legal.
Administratora care locuieste la scara A gestioneaza si ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica
Aurorae
Buna ziua. Blocul in care locuiesc are 3 administrații si a fost aprobat pentru reabilitare termica. Ei vor neaparat sa imi darame balconul ca sa puna niste ... (vezi toată discuția)