avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Poti cere anularea permisului de conducere?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Poti cere anularea permisului de conducere?

Pentru ca am condus cu permisul retinut, mi s-a intocmit dosar penal si de 7 luni procurorul refuza sa trimita dosarul in instanta ori sa solutioneze cumva cazul. Se pare ca nu am ce sa fac pentru ca legislatia romaneasca nu prevede nimic impotriva tegiversarii si daca procurorul doreste poate tegiversa cazul si 10 ani ceea ce mi-a si spus ca sa astept linistit acasa sau sa ma duc la CEDO.
Nu-mi permit avocat si nici nu vreau. Prefer sa cer anularea permisului si sa dau examen iar, dar sper fara sa fiu nevoit sa fac scoala din nou. Nu stiu daca e posibil ?!
Cel mai recent răspuns: Marius0818 , utilizator 01:30, 8 Decembrie 2013
mi s-a spus ca ar trebui sa fac o plangere la prim-procuror, dar nu stiu unde ar trebui depusa
daca ma poate ajuta cineva, dosarul se afla la udristei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea permisului auto in primul an mihaelatucaliuc mihaelatucaliuc Buna ziua, Din cate stiam, dupa obtinerea permisului auto, la orice incident, in primul an ti se anuleaza permisul si trebuie sa mai faci scoala inca o data ... (vezi toată discuția)
Conducere autovehicul neinmatriculat cu numere false de inmatriculare ric_85 ric_85 Am condus un autovehicul cu numere false de inmatriculare.In momentul in care am fost oprit de politie acestia mi-au retinut talonul si mi-au eliberat o dovada ... (vezi toată discuția)
Amenda penala tyby33 tyby33 Buna ziua,spuneti-mi va rog daca la primirea unei amende penale se anuleaza permisul de conducere?Va multumesc! (vezi toată discuția)