avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pot acuza de abuz in serviciu pentru tergiversare?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pot acuza de abuz in serviciu pentru tergiversare?

Long story short: Am circulat cu permisul retinut, s-a intocmit dosar penal si de atunci (7 luni) procurorul nu solutioneaza in nici un fel. Se poate acuza si avea castig de cauza aici?
Mentionez ca era depusa o contestatie si ulterior a si fost castigata pt cazul respectiv in care mi s-a retinut permisul de conducere, iar pedeapsa ar fii fost de 1 luna retinere permis, acuma insa sunt 7 luni de atunci si am pierdut si locul de munca, ceea ce ma doare cel mai tare.
Cel mai recent răspuns: Marius0818 , utilizator 14:20, 31 Ianuarie 2014
Anuntati procurorul de caz prin adresa oficiala ca nu se solutioneaza cazul, inclusiv ca ati pierdut locul de munca pentru ca permisul a fost retinut .Apoi plangere la primul procuror daca nu se rezolva si mai departe la CSM.Nici aici nu faceti nimic, la instanta si cereti despagubiri. Asa se vor invata angajatii statului sa-si indeplineasca indatoririle de serviciu. Fircare sesizare are termen de raspuns 1 luna.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Decembrie 2013
avvalentina, utilizator
Multumesc pt raspuns, daca ma mai puteti ajuta si cu procedurile... nu stiu numele si nici adresa oficiala a procurorului de caz, stiu doar la cine este dosarul dar nici functia acestuia n-o cunosc
Va trebuie nr. de dosar atat.
Am depus plangere la Prim-procuror si nimic, astfel ca am depus la CSM. Insa intre-timp am primit niste notificari si as avea unele lamuriri:
Am fost notificat ca am pierdut procesul respectiv cu contestatia, desi am fost in sala la ultimul termen si nu s-a prezentat nimeni din partea politiei si a fost inscris si pe site "portal.just.ro" ca am castigat, dar ulterior, mai exact peste o luna, apare modificare ca am pierdut in ziua cu ultimul termen ca politia a prezentat probe, dar dupa cum am spus, am fost acolo si n-am vazut nimic. Deci, nu inteleg, cum e posibil?
OK. iar cuma am primit si de la Judecatoria sectorului 4 ca s-a dat NUP si o amenda administrativa de 800 lei. deci dupa 8 luni si 800 lei care e foarte mult pt mine pt ca nici n-am mai lucrat decat 3 luni in tot acest timp.
Mai are rost sa merg mai departe cu tergiversarea macar?
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2014
Marius0818, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat depasire neregulamentara eugen198 eugen198 Long story short, Am depasit masina politiei (nu rutiere) intr-o zona permisa(mergeau destul de incet) . Problema este ca am depasit imediat in spatele altei ... (vezi toată discuția)
Recent am cumpărat un teren ... long story short. am semnat ... cryssy_ely cryssy_ely Recent am cumpărat un teren ... Long story short. Am semnat am facut actele și cum nu am știut (nu este o scuză) nu am avut certificatul de urbanism de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal fara rost insa ma tine blocat... slash2n slash2n Buna ziua, Am primit instiintare pt a preda permisul pt cumul de puncte dar am inregistrat o plangere cu nr de dosar pt ultima amenda insa nu am si luat ... (vezi toată discuția)