avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie castigata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie castigata

in urma depuneri unei contestati impotriva unui proces verbal de contraventie amenda a fost inlocuita cu avertismant
as dori sa stiu de cand este valabil avertismentul, din ziua in care am luat amenda sau din ziua in care s-a pronuntat instanta?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 18:49, 7 Decembrie 2013
Din ziua in care ati primit amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda anaf Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am si eu o intrebare, am avut ceva probleme cu a mea contabila , a fost plecata din tara din motive obiective (de sanatate) si nu s-a putut ocupa ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva procesului verbal de contraventie prin care s-a aplicat amenda pentru parcare aidu aidu Tocmai am primit amenda 90/180 lei pt ca am parcat masina 5 minute undeva unde era un semn de oprire interzisa... insa complet fara niciun sens, deoarece era ... (vezi toată discuția)
Amenda neprezentare acte auto - plangere contraventionala gaby645 gaby645 Buna seara In seara aceasta am fost oprit de un agent de circulatie cu un autoturism adus din germania cu numere de 5 zile valabile, dar nu aveam cartonasul ... (vezi toată discuția)