avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot primi salariu pana la sosirea deciziei de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot primi salariu pana la sosirea deciziei de pensionare ?

Pe data de 10.04.2009 indeplinesc conditiile de pensionare pentru limita de varsta. Mi-am depus dosarul de pensionare, dar nu am primit decizia de pensionare. Angajatorul mă poate pastra in serviciu si sa-mi primesc salariu pana la emiterea (sosirea) deciziei de pensionare ? Mentionez ca sunt angajat in sistemul bugetar, la stat.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 10:56, 6 Aprilie 2009
Multumesc pentru lamuriri.Nu m-am lovit niciodata de o situatie de genul asta si m-am intrebat care ar fi procedura.
S-a mai discutat pe tema cumul pensie salariu in baza aceluiasi CIM. nu inteleg ce este asa greu de priceput ca untr-un CIM care inceteaza de drept nu se mai poate continua activitatea. Chiar s-au gasut din cei care au dat aceasta solutie aberanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare de drept comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziau, as vrea sa-mi spuneti daca in cazul incetarii de drept al unui CIM se mai face informare sau doar decizia. multumesc (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala iuliana-kara iuliana-kara daca se depune cererea cu data de 1 noiembrie, este obligatorie asteptarea deciziei de pensionare anticipata partiala sau e este posibile incetarea activitatii ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare ana_maria1 ana_maria1 buna seara Am primit o decizie de pensionare a unui salarita.Decizia de pensionare este cu data de 20.09.2012,iar decizia a fost enisa pe ... (vezi toată discuția)