avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Despre alocatia de stat pentru copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Despre alocatia de stat pentru copii

buna ziua .in luna octombrie 2013 eu am implinit 21 de ani . de la 18 ani la 19 ani am fost elev in clasa a 12- a la colegiul tehnic din motru gorj si dupa ce am implinit 18 ani nu am mai primit deloc alocatia . as dori cum sa procedez pentru a-mi recupera alocatia. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DASY , utilizator 16:52, 8 Decembrie 2013
Trebuie sa mergi la Directia de Asistenta sociala de unde locuiesti si sa faci o cerere prin care soliciti alocatia pe anul respectiv.Ti se va plati toate suma restanta,dar trebuie sa mergi personal si sa o soliciti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elev de liceucurs de zi- am implinit ,18 ani si intreb? mai primesc alocatie de stat? sau nu mai primesc ? la primaria sector 5,bucuresti nimeni nu stie nimic ! doderosandro doderosandro Va scriu in numele unui tanar care.este elev la Liceu cursuri de zi,in clasa a - XII - a ( Ultimul an ) In luna mai 2011 a implinit 18 ani. Desii urmeaza in ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru elevi peste 18 ani AlexTheBauss AlexTheBauss Bună seara. Pe 20 februarie 2013 am implinit 18 ani, de atunci n-am mai primit alocatie DELOC. Acum ca am inceput liceul din nou, diriginta ne-a dat sa ... (vezi toată discuția)
Copilul meu implineste luna acesta 18 ani si este inca elev , ... Gnmjjhhjh Gnmjjhhjh Copilul meu implineste luna acesta 18 ani si este inca elev , trece in clasa XII. Mai are un an de liceu si apoi, sper sa merga la facultate. Primeste pensie ... (vezi toată discuția)