avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Expert topo partinitor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Expert topo partinitor

Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in situatia in care expertul topo fiind amenintat de partea adversa si-a schimbat raportul de expertiza in favoarea acesteia iar dupa obiectiunile mele a refacut raportul spunand ca ambele parti au dreptate , fapt ce este in contradictie cu realitatea din acte si pe teren ?
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 09:09, 12 Decembrie 2013
Daca aveti probe temeinice cum ca a fost amenintat si ca aveti suspiciuni privind impartialitatea sa, il puteti recuza, expertii se recuza in aceleasi conditii ca si judecatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectuarea unei alte expertize dupa contraexpertiza adi8165 adi8165 Buna ziua Am un dosar de granituire in care s-au efectuat 2 rapoarte de expertiza topografica, raportul de expertiza initial si cel de contraexpertiza ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara topografica efectuata în "sistem de coordonate particular, special adoptat"!!! Annett Annett Într-un.proces de granituire, expertul judiciar a depus o \"minune de expertiza\", iar calculul coordonatelor tuturor punctelor ridicate din teren s-a făcut ... (vezi toată discuția)
Expertize tehnice-auto contradictorii elenaf elenaf Buna seara, Ca parti vatamate am luat cunostinta de concluziile expertizei emise de catre Politie precum si de concluziile expertului parte angajat de noi. ... (vezi toată discuția)