avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis conducere suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis conducere suspendat

Buna ziua,
Unei persoane i s-a suspendat permisul deoarece a fost prins cu alcoolemie de 0.69 in aerul respirat. I s-a intocmit dosar penal in urma analizelor la sange(aici mentionez ca nu stiu ce valoare a rezultat). Din cate am inteles permisul i se va restitui dupa finalizarea procesului care poate dura chiar un an sau doi. Exista vreo posibilitate sa se finalizeze mai repede? Indiferent de valoarea amenzii pe care o va plati, doreste sa recupereze permisul macar in 3 luni, nu intr-un an sau doi. Nu a avut niciun accident vreodata, are cazierul auto impecabil, doar o amenda de centura acum cativa ani. Permisul este de profesionist.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat!
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters307758 , utilizator 22:14, 1 Martie 2014
Sta de 4 luni la politie si chiar nu putem face nimic? Oamenii astia de la politie nu-si fac treaba pur si simplu... pot sa mai tina inca 4 luni acel dosar, sa inteleg, si noi nu putem decat sa intrebam... :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan yonutz2009 yonutz2009 Salut! Am si eu o problema...Sunt chemat in instanta pentru conducere sub influenta alcoolului(1.3 g alcool/ l sange).Mentionez ca sunt la prima abatere,si ... (vezi toată discuția)
Conducerea autoturismului sub influenta alcoolului g3o g3o Buna ziua.De curand prietenul meu a fost prins beat la volan cu o alcoolemie de 0.76.Am fost opriti de politie si am fost dusi la un spital unde i s-au luat ... (vezi toată discuția)
Obtinerea permis dupa dosar penal hagiugheorg1_BZ hagiugheorg1_BZ as vrea sa stiu daca dupa un an de la hotarirea definitiva se mai face scola pentru obtinerea permisului si daca da cu cazierul cum se procedeaza?se sterge? ... (vezi toată discuția)