am un proces cu 3 capete de cerere
1. revendicarea supr de 2500mp, pt care am TP
2. actualizarea a 2 vecini care s-au schimbat dupa eliberarea TP
3. anularea TP a paratilor pentru cei 1000 mp care se suprapuneau cu cei 2500mp ai mei
Judecatorul a admis in parte cererea mea, si anume anularea TP a paratilor pt cei 1000mp care se suprapuneau cu cei 2500mp pt care eu detineam TP si i-a obligat la cheltuieli de judecata pe parati
A respins capatul de cerere formulata de mine
Nu cunosc deocamdata motivatia acestei hotarari
Sunt convinsa ca partii parate nu-i convine hotararea, insa, nici mie nu-mi convine deoarece am probleme cu Comisia Locala care din cauza celor 2 vecini care s-au schimbat vor sa-mi stramute proprietatea in alt loc pe motiv ca nu mai corespund vecinii xare sunt trecuti in TP al meu
Eu stiu ca era de datoria Com. Locale sa reactualizeze vecinii, acest lucru nu s-a intamplat
Pt a indeparta orice conflict cu Com. Locala aveam nevoie ca instanta sa mentioneze acest lucru
ce sa fac? Pot face recurs si eu si paratii in cauza de fata?
Aveti motive de nemultumire pentru hotararea data si e normal sa formulati urmatoarea cale de atac - zic eu ca e vorba de apel si nu de recurs... dar, astea sunt aspecte tehnic juridice.
Dar, pentru a nu pierde termenul exercitarii caii de atac impotriva hotararii care va nemultumeste, puteti sa declarati calea de atac respectiva, indiferent cum o denumiti: recurs sau apel.