Vis-a-vis de blocul meu pe o unitate a psote Romane a fost instalata o reclama luminoasa de mari dimensiuni ~( 20x15m)
Reclama esta facuta dintr-un material plastic - banuiesc - si luminata cu cateva reflectoare laterale foarte puternice
Datorita reflexiei luminii practic tot blocul nostru este luminat toata noaptea - camerele noastre au suficienta lumina cat sa poti citi relativ usor . Este deranjant pentru somn si pentru intimitate
Exista vreo lege care sa determine niste parametri luminosi in care se pot incadra astfel de reclame ? Numar de lucsi, pozitionare , etc ?
Initial sesizati oficial direct beneficiarul firmei luminoase care paote dispune amplasarea de protectii ale reflectoarelor care sa limiteze fluxul lumonos
Sunt absolut sigur ca niste draperii ar rezolva problema - de altfel si niste obloane sau jaluzele ar face acelasi lucru - pe de alta parte avem dreptul la intimitate si la somn fara jaluzele ( unii sunt claustrofobi - nu e cazul aici, dar unii sunt ) . De ce sa dormi toata noaptea cu o reclama luminoasa in ochi ? De aici si numarul de lucsi .
Sesizati primaria de care apartineti si de unde si-au obtinut autorizarea pozarii acelei reclame.
Faceti un tabel cu locatarii deranjati de aceasta reclama luminoasa, puneti-i sa semneze si mergeti cu el la primarie.
Zgomot frigider nou
gepop
am cumparat un frigider indesit. am platit ca pt unul nou si am primit unul care arata ca de la mana a doua. pe langa alte probleme, cel mai deranjant este ... (vezi toată discuția)