avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Productie si comercializare lumanari decorative
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Productie si comercializare lumanari decorative

Buna ziua,
As dori sa infiintez un IPF, cu obiectul de activitate, producerea si comercializarea lumanarilor decorative. As vrea sa stiu daca este necesar sa am o calificare in acest sens si ce avize/autorizatii sunt necesare pt a putea functiona.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:01, 11 Decembrie 2013
Descarcati de la urmatoarea adresa a registrului comertului lista cu actele necesare [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pasi trebuiesc urmati pentru a creea o firma producatoare de lumanari decorative? Deniaela Deniaela Sunt studenta. locuiesc cu parintii, doresc sa-mi deschid o firma pentru lumanari decorative. Am gasit de unde sa procur materialele. A mai ramas sa ma ocup de ... (vezi toată discuția)
Demarare afacere Tina-A Tina-A As vrea sa deschid o afacere cu obiecte hand made, din textile, ceva gablonzuri si lemn/placaj subtire, lumanari decorative (doar sa le decorez nu sa le produc ... (vezi toată discuția)
Doresc sa infiintez un pfa. Stefania Alexandra Stefania Alexandra Bună seara! Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Doresc sa infiintez un PFA și îmi este neclar dacă trebuie să prezint un certificat sau vreo altă dovada ca ... (vezi toată discuția)