avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis de conducere anulat!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis de conducere anulat!

buna seara!as vrea sa stiu unde trebuie sa merg sa ma interesez pentru obtinerea noului permis de conducere!mi-a fost anulat in urma unei sentinte judecatoresti!a trecut un an de cand am primit sentinta judecatoreasca!!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:26, 9 Decembrie 2013
Gasiti informatii aici

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot conduce din nou in cazul unei condamnari cu suspendare? codferrow codferrow Buna ziua, Am fost condamnat cu suspendare in iunie 2012, pentru conducere cu permis suspendat. In total au fost 3 condamnari intre 2011 - 2012 (pentru ca ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez permisul? dnfd_member dnfd_member in anul 2011 mi-a fost retinut permisul de conducere pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice, in data de 17.09.2012 am fost judecat iar pe data de ... (vezi toată discuția)
Permis auto suspendat pe o perioada de 1 an de zile. radaghin radaghin Care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa-i faca o persoana dupa ce a avut permisul de conducere suspendat pe o perioada de 1 an de zile. Mai exact luna ... (vezi toată discuția)