Fratele meu a murit intr-un accident (spun ei ), crima ( spun eu si pot dovedi ) acum trei luni. In cateva cuvinte, in anul 2004, a divortat dupa 20 ani casnicie, vanzand si impartind cu fosta sotie, contravaloarea apartamentului, partea lui fiind 11.000 euro.
Isi cumpara o barca din fibra de sticla, la comanda si un motor Mercury. Cunoaste o persoana de sex opus si binevoitoare, un umar pe care sa planga si pleaca cu restul de bani in acea relatie de concubinaj. DUPA 1/2 de an, vazand ca nu poate scoate cat ii doreste sufletul, concubina il alunga. Se intoarce in casa batraneasca unde mama sa il invata sa cumpere si sa mobileze o camera si o bucatarie. Isi cumpara, mobila de bucatarie, frigider, masina de spalat, avand doua servicii, la patron si pescar autorizat. Concubina vine si il ia impreuna cu lucrurile innapoi. Il alunga din nou, cere instantei sa ii inventarieze bunurile ramase, ale lui si cele facute in comun. Se reintoarce cu bunurile la casa parinteasca. Il pacaleste, crede ea, nu isi mai ia bunurile personale. In 2006-2008 primeste 321.000.000 ROL cu legea 9/98 (bulgarii ), ii tencuieste casa concubinei o inveleste, pune termopane, trage apa.Isi deschide societate PFA pt pescuit. Concubina nu se afla in tara, eu sora sa am luat bani imprumut pt inmormantare ( nu au vrut sa imi dea nici hainele). Cand s*a reintors, a vrut sa vindem tot ce avea fratele meu, dau datoriile si restul sa il ia ea, Dar acesta are doi copii majori din prima casatorie.ei sunt mostenitori si mi-au facut procura. Am depus plangere la politie pentru abuz de incredere dar cel ce se ocupa de caz, se cramponeaza de faptul ca nepoatele nu fac dezbaterea masei succesorale.. CARE MASA OAMENI BUNI ca bunurile sunt la concubina, facturile la noi, se poate face dezbatere pe facturi si de unde bani ? Dati-mi va rog un sfat competent, omul care m-a imprumutat, vrea banii, nu pot inchide societatea pana nu platesc, impozitul, CAS*ul, omul care i*a catranit plasele vrea si el, nu mult dar este...Multumesc cu anticipatie.
Cel mai recent răspuns:
Sufletdecaine , utilizator
15:07, 11 Decembrie 2013