avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Model adeverinta pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Model adeverinta pensie

Buna ziua!
Am o rugaminte: am avut un angajat, pensionar limita de varsta, care imi cere o adeverinta pentru casa de pensii ca sa i se ia in calcul si perioada lucrata in plus. Va rog sa ma ajutati cu un formular.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: modimpex , utilizator 09:18, 17 Decembrie 2013
Buna ziua!

ADEVERINTA

Se adevereste prin prezenta ca Dl/D-na_____________ cu CNP ___________ este salariatul/a societatii noastre cu contract individual de munca de la data de __________pana in prezent in functia de __________, cu un salariu de baza lunar brut de : _________lei net _________lei.
Eliberam prezenta adeverinta spre a-i servi la Casa de pensii ____________ in vederea recalcularii pensiei prin adaugare de stagiu de cotizare, respectiv ___________.

La sfarsit de trec persoanele desemnate de firma pentru a semna adeverinte!

multumesc mult!
o zi buna va doresc!
am revenit si cu o alta intrebare: am verificat si in cei 2 ani are 3 luni in care nu a avut acelasi brut ca si in cim. ce fac? este necesar sa trec in adeverinta fiecare perioada cu salariul aferent, pentru ca am depus d112 si acolo apare#-o
multumesc!
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2013
modimpex, utilizator
1. Pe perioada cat pensionarul a lucrat cu contract individual de munca dvs. ati emis declaratia lunara nominala (D112) care a jauns si la Casa de Pensii si unde sunt trecute toate veniturile asupra carora s-a calculat si retinul contributia pentru pensie.

2. Asadar cei de la Casa de Pensii au, in evidenta lor, toate datele necesare pentru recalcularea pensiei, asa ca nu trebuie sa-i dati adeverinta cu veniturile pe fiecare luna in parte.
multumesc mult pentru lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model adeverinta recalculare pensie Ank27 Ank27 Buna dimineata!Am un salariat angajat pe durata nedeteminata care a iesit la pensie anul trecut si acum intentioneaza sa isi recalculeze pensia.Mi-a solicitat ... (vezi toată discuția)
Dosar prima de instalare radu 72 radu 72 Buna ziua,am si eu o nelamurire referitoare la modelul de adeverinta de salariat pe care trebuie s-o duc lunar la AJOFM....mentionez ca am fost la agentie si ... (vezi toată discuția)
Determinare punctaj lunar tlefter tlefter Buna ziua. Potrivit prevederilor art. 165 şi 166 din Legea nr. 263/2010, la determinarea punctajelor lunare, pentru perioadele anterioare datei de 1 aprilie ... (vezi toată discuția)