Buna ziua!
Am o rugaminte: am avut un angajat, pensionar limita de varsta, care imi cere o adeverinta pentru casa de pensii ca sa i se ia in calcul si perioada lucrata in plus. Va rog sa ma ajutati cu un formular.
Va multumesc anticipat!
Se adevereste prin prezenta ca Dl/D-na_____________ cu CNP ___________ este salariatul/a societatii noastre cu contract individual de munca de la data de __________pana in prezent in functia de __________, cu un salariu de baza lunar brut de : _________lei net _________lei.
Eliberam prezenta adeverinta spre a-i servi la Casa de pensii ____________ in vederea recalcularii pensiei prin adaugare de stagiu de cotizare, respectiv ___________.
La sfarsit de trec persoanele desemnate de firma pentru a semna adeverinte!
multumesc mult!
o zi buna va doresc!
am revenit si cu o alta intrebare: am verificat si in cei 2 ani are 3 luni in care nu a avut acelasi brut ca si in cim. ce fac? este necesar sa trec in adeverinta fiecare perioada cu salariul aferent, pentru ca am depus d112 si acolo apare#-o
multumesc!
1. Pe perioada cat pensionarul a lucrat cu contract individual de munca dvs. ati emis declaratia lunara nominala (D112) care a jauns si la Casa de Pensii si unde sunt trecute toate veniturile asupra carora s-a calculat si retinul contributia pentru pensie.
2. Asadar cei de la Casa de Pensii au, in evidenta lor, toate datele necesare pentru recalcularea pensiei, asa ca nu trebuie sa-i dati adeverinta cu veniturile pe fiecare luna in parte.