avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Indemnizatie constructie casa pt. tinerii casatoriti ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Indemnizatie constructie casa pt. tinerii casatoriti pana in 35 ani

Am auzit ca tinerii casatoriti( cu varsta pana in 35 ani) care vor sa-si construiasca o casa primesc de la stat 30% din valoarea constructiei pana in 15000euro.
Vreau sa stiu daca am si eu dreptul la aceasta indemnizatie. doresc sa imi amenajez un apartament intr-un pod de bloc(podul e intabulat pe mine) Sunt casatorit, 26ani.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: daniel_moldovan , utilizator 13:17, 6 Aprilie 2009
In principiu aveti dreptul insa din cate cunosc este mai greu in practica, intermediarul (banca) fiind cea care stabileste dobanda si tot felul de astfel de scamatori pentru a iesi in profit.
Exista o lege in acest sens?
Si unde as putea intreba daca sunt in masura sa primesc indemnizatia? (Primarie, Banci)
Ultima modificare: Luni, 6 Aprilie 2009
daniel_moldovan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie constructie casa pt. tinerii casatoriti pana in 35 ani daniel_moldovan daniel_moldovan Am auzit ca tinerii casatoriti( cu varsta pana in 35 ani) care vor sa-si construiasca o casa primesc de la stat 30% din valoarea constructiei pana in ... (vezi toată discuția)
O problema delicata! cuculea denisa cuculea denisa Mama mea a stat in concubinaj cu un barbat timp de 3 ani.Datorita neintelegerilor cu parintii , s-au hotarat sa isi construiasca o casa. In momentul ... (vezi toată discuția)
Problemã garaj vs loc de parcare al blocului anthynidiany anthynidiany M-am mutat de curând într-un bloc unde nu există vreo parcre amenajată. Mai nou au refăcut trotuarele şi cei care parcau jumătate pe stradă - jumătate ... (vezi toată discuția)