avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce sanse are cu noul cod penal ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce sanse are cu noul cod penal ?

nepotul meu executa o pedeapsa de 7ani jumatein ianuarie intra in comisia de eliberare daca comisia ii da aminare are sanse la nou cod pe 1 februarie e condamnat pentru tentativa de omor desi in dosar exista multe dovezi ca nu se incadra la acest art dar la noi totul e posibil si cum se da aminari in penitenciarele noastre si daca esti inger tot aminare iti iei citeva luni ca nu poti lasa pe cei de sus sa nu ia ceva bni asa si cu gratierile si amnistia nu inteleg politicieni se cearta ca la usa cortului ca daca da amnistie beneficiaza becali sau nu mai stiu ce bogatas inchis acestia traiesc in puscarii ca boieri nu ca unul de rind asa ca nu sint decit ei acolo mai avem si cei de rind pe cineva drag si traim cu speranta sa vina acasa la copii si la familie
Cel mai recent răspuns: melinaR , utilizator 09:25, 13 Decembrie 2013
ha , inger cu tentativa de omor. Si cei asupra caruia a fost tentativa de omor nu avea copii acasa si familie??? Ca in legitima aparare nu a fos t atat timp cat a fost condamnat..
daca ati vede dosarul nu cred ca ati mai ride asa flegmatic si nu va doresc sa trece ti prin ce trece

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amnistie si gratiere!!! Radhika Radhika Buna ziua! Uitati ce am gasit pe un site este adevarat Marea amnistie In pararel cu intrarea NOULUI COD in vigoare, saptamana viitoare Parlamentul ... (vezi toată discuția)
Liberare condiționatã - indeplinirea conditiilor melinaR melinaR nepotul meu intra in comisia de eliberare conditionata in ianuarie 2014 ce sanse are dacacomisia ii respinge eliberarea pentru ca sigur asta fae la primul ... (vezi toată discuția)
Amnistie si gratiere Gabriela Mihai Gabriela Mihai :offtopic: Pentru ca deocamdata nu a aparut nimic nou si, pentru ca sunt multe topicuri de genul acesta, propun ca fiecare sa scrie aici ce afla sau sa intrebe ... (vezi toată discuția)