avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu furnizorul de servicii televiziune
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu furnizorul de servicii televiziune

Buna ziua,

Am avut un contract de furnizare servicii de televiziune si telefonie de la [editat]. Acesta a expirat acum mai multi ani si din cate am inteles chiar din gura lor, nu s-ar fi prelungit automat pentru ca in momentul de fata nu sunt sub contract si nu mai sunt de ani buni.
Am decis sa trec si eu la HD ca oamenii normali si sa cer sa mi se faca modificarile necesare. Au spus oamenii ca "da" insa mi s-a spus ca nu au decodoare pe moment. Ok. Trece o luna, trec doua, trec trei, aceeasi banda, nu au decodoare. Mai trec vreo 3 luni, aceeasi poveste, pana cand m-am enervat, am vorbit la altii si prompti, mi-au dat ce-mi trebuia. Ca atare, am decis sa nu mai platesc , nefiind sub contract si stiind ca daca nu le achit o luna, imi taie rapid serviciile. Evident ca acest lucru s-a intamplat si mi-au taiat serviciile. Pana la momentul taierii serviciilor aveam de plata luna septembrie a lui 2013 plus sa zicem cam jumate din luna octombrie, respectiv pana la data la care s-au taiat serviciile. Cel putin asa am crezut eu.
Ei bine, ma suna o duduie de la ei, azi, care-mi spune ca-mi trimite dosarul in instanta. Sa-l trimiti fericita ii zic eu.
Acuma vin si eu cu o intrebare pe care m-am ciondanit cu duduia si anume: daca tu, , nu-mi mai distribui servicii, din motivul ca eu nu ti-am achitat luna precedenta, cum e posibil sa mi le facturezi? Pe ce se bazeaza duduia cu trimisul in judecata (e vorba de 150 de lei) sau pur si simplu umbla sa ma sperie?

[ pe forum discutam ideea, nu mai mentionati numele societatilor implicate, nu e relevant pt discutie]
Ultima modificare: Duminică, 15 Decembrie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:47, 11 Decembrie 2013
atat timp cat nu ati denuntat contractul cu rds, acesta a produs efecte. il puteti citi si va veti da seama de unde a aparut suma respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract rds rcs cezar76 cezar76 Buna ziua, as avea nevoie de un sfat avocatesc :) Sotia a facut un contract la RDS/RDS pentru la tara, undeva in jud. Arad, pe data de 2.08.2018 pentru ... (vezi toată discuția)
Contract legal sau "smecherie" legala MAR_S MAR_S Buna seara tuturor! Iata ce mi s-a intamplat in urma cu trei luni de zile. Aflandu-ma in zona Obor, am zis sa intru putin prin magazin. Nici nu apuc sa intru ... (vezi toată discuția)
Suspendare telefon rds pt.neplata factura pe...??!! luna in curs. hopeless1 hopeless1 buna ziua! zilele trecute am vrut sa apelez de pe telefonul mobil dat de cei de la RDS si-mi aparea un mesaj cu \"interzicere apeluri\" asa ca m-am dus la ... (vezi toată discuția)