avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Diurna PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Diurna PFA

Buna ziua,

am un PFA care isi desfasoara activitatea si in alte localitati din judet. Intrebarea mea este: pentru perioadele de deplasare mai mari de 12 ore, pot sa calculez si sa deduc dobanda?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:49, 11 Decembrie 2013
Pfa-ul lucreaza pe contracte de prestari servicii nu pe contract de munca ca sa aveti diurna. Negociati tarifele prestatiei dumneavoastra tinand cont si de cheltuielile de transport/distanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegatii / deplasari salariati in strainatate ASL ASL Daca o persoana delegata de un PFA sa-si desfasoare activitatea la un SRL este trimisa in alta delegatie (in strainatate) de catre SRL, cine acopera ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile - diurna? ana_is ana_is Buna seara, tocmai mi-am infiintat un PFI - profesii libere. Sediul meu in Iasi, sediul firmei cu care am incheiat contract de prestari servicii in Vaslui. ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli transport sc gerom trans sa sc gerom trans sa Buna ziua, Daca o societate are salariati care lucreaza in diferite localitati le poate acorda diurnal de 13 lei?Lucreaza 12 ore dupa care se intorc acasa.In ... (vezi toată discuția)