avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recalculare alcoolemie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recalculare alcoolemie

in ce conditii se poate solicita recalcularea alcoolemiei pentru o persoana care a fost prins la volanul masinii? ce motive ar putea fi invocate?
Cel mai recent răspuns: ContSters148855 , utilizator 08:52, 5 Iunie 2010
Sunt 5 Institute abilitate nu numai Mina Minovici.
Conteaza foarte mult procedura de recoltate... Au folosit seringa cu ac steril? daca da ati scapat de probleme...
Nu exista un "model" din cate stiu eu.

Banuiesc ca nu ati cerut prelevarea a cate 2 probe de sange pentru o contraexpertiza...Daca sunteti "la limita" e posibil sa aveti o mica sansa.

O sa platiti din buzunar recalcularea
va salut,as dori sa iau si eu legatura cu d-voastra intr-o problema asemanaroare,total indatorat..........excalibur3ro2007@yahoo.com.merci.
Ultima modificare: Vineri, 4 Iunie 2010
tyby33, utilizator
Cererea de recalculare nu este neaparata nevoie sa fie motivata.
La intrebarile medicilor veti raspunde la intrebari si va veti expune problemele.
Nu exista un model de cerere de recalculare.
Recalcularea alcoolemiei pe baza de declaratii raportat la valorile gasite in sange are sanse de reusita atunci cand de la oprirea in trafic si pana la prelevarea primei probe de sange a trecut ceva timp. In acest caz puteti invoca faptul ca in momentul incidentului alcoolemia a fost diferita fata de momentul recoltarii primei probe de sange. Aveti posibilitatea sa va angajati un expert medico-legal privat, pentru lamuriri suplimentare (ex. www.legist.ro)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie kacio kacio Buna seara.Am fost depistat in traffic cu o alcoolemie de 0,82 in areul expirat , am fost condus la spital , mi s-a recoltat o proba de sange iar a doua am ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcool cristyrott cristyrott 08.08.2009 accident rutier,pagube materiale.alcooltest 0.78 .prima proba:2.02;a doua:1.95 . La anexa 3<procesul verbal de prelevare> Scrie ca prelevarea sa ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in vederea anularii pt 0,60 mg alcool pur in aerul expirat dani gabrian dani gabrian Buna ziua, Va rog sa-mi dati niste sfaturi cu privire la urmatoarea problema: -am fost oprit in trafic, noaptea la 02;00, am suflat in etilotest si mi-a ... (vezi toată discuția)