avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributie la casa de pensii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributie la casa de pensii

Buna ziua,
Sunt PFA dar mai am un loc de munca cu norma intreaga de unde mi se retine lunar contributia pentru casa de pensii. De curand am primit o notificare prin care sunt instiintata ca, deoarece venitul realizat ca PFA depaseste 4 salarii medii pe economie, trebuie sa platesc contributie la casa de pensii. Trebuie intr-adevar sa platesc sau este o greseala, din moment ce eu platesc o data aceasta contributie din salar?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 23:01, 13 Decembrie 2013
Va lamuriti exact aici:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas si somaj dupa noua oug mariana calin mariana calin Pentru PFA independent cu carte de munca si implicit taxe platite (CAS, CASS, somaj) in alta parte, ce trebuie sa fac avand in vedere noua OUG 58? Se depun ... (vezi toată discuția)
Contributii la casa de pensii pentru pfa klmnj klmnj Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu contributiile la Casa de Pensii. Sunt PFA, in 2011 nu am realizat venit care depaseste 4 salarii medii. In acest caz ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa pe norma de venit OANA GHEORGHE OANA GHEORGHE Va rugam sa ne lamuriti ce declaratii se depun pentru un PFA pe norma de venit neplatitor de TVA? Avem nevoie de registre? Va mutlumim anticipat (vezi toată discuția)