Buna sera, as dori sa-mi spuna cinéma daca putem intra ca intervenient intr-un proces pentru care s-a facut recurs deja.,unchiul meu a deschis un proces si a castigat la negresti iar persoana cu care a fost in proces a facut recurs am putea intra ca intervenient daca s-a judecat deja la negresti iar acum se judeca la Satu-Mare?Va multumesc
Va multumesc ptr raspuns.Unchiul meu a deschis proces la legea 221 in 2011 in 2013 a intrat intervenient o alta matusa in septembrie s-a terminat procesul iar statul roman a facut recurs in noiembrie 2013,iar eu sant un alt frate as putea sa intru ca intervenient ptr ca bunicul a fost detinut politic,aceste persoane au deschis proces pentru acceasi persoana.Va multumesc
Succesiune
marysa_2u
BUNA ZIUA...am si eu o nedumerire.....mama mea a murit cand eram mica....dupa o perioada de 20 de ani sunt sunata de frati ei ca sa particip la succesiunea ... (vezi toată discuția)
Recurs
vmd21
In urma unui proces pe claze abuzive deschis de ANPC (în urma sesizării mele către ANPC) am fost introdus ca intervenient fortat. Banca a facut recurs la ... (vezi toată discuția)