avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intervenient
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intervenient

Buna sera, as dori sa-mi spuna cinéma daca putem intra ca intervenient intr-un proces pentru care s-a facut recurs deja.,unchiul meu a deschis un proces si a castigat la negresti iar persoana cu care a fost in proces a facut recurs am putea intra ca intervenient daca s-a judecat deja la negresti iar acum se judeca la Satu-Mare?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionel1234 , utilizator 23:31, 11 Decembrie 2013
Depinde de:
Ce fel de intervenient? (accesoriu sau principal? )
Data la care a inceput procesul.
Puteti interveni in recurs ,dar nu puteti cere ceva in plus.
In recurs puteti sa ,sustineti sau nu hotararea data in prima instanta.
Da.Puteti interveni ca intervenient si in recurs, conform Codului de procedura civila .
Cu stima,
Marius Bote
Va multumesc ptr raspuns.Unchiul meu a deschis proces la legea 221 in 2011 in 2013 a intrat intervenient o alta matusa in septembrie s-a terminat procesul iar statul roman a facut recurs in noiembrie 2013,iar eu sant un alt frate as putea sa intru ca intervenient ptr ca bunicul a fost detinut politic,aceste persoane au deschis proces pentru acceasi persoana.Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatarea calitatii de mostenitor ContSters238389 ContSters238389 Am deschis o actiune in instanta \\"constatarea calitatii de mostenitor\\" dupa unchiul meu in concurs cu soti lui decedata si mostenitorii ei. Intrucit toata ... (vezi toată discuția)
Succesiune marysa_2u marysa_2u BUNA ZIUA...am si eu o nedumerire.....mama mea a murit cand eram mica....dupa o perioada de 20 de ani sunt sunata de frati ei ca sa particip la succesiunea ... (vezi toată discuția)
Recurs vmd21 vmd21 In urma unui proces pe claze abuzive deschis de ANPC (în urma sesizării mele către ANPC) am fost introdus ca intervenient fortat. Banca a facut recurs la ... (vezi toată discuția)