avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Problema cu politia pentru firma
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Problema cu politia pentru firma

In urma cu 2 saptamani am primit o citatie de la politie sa ma prezint fara a mi se oferi nici un detaliu. Am incercat sa sun de peste 100 de ori, dar bineinteles ca nu mi s-a raspuns niciodata (ca doar de aceea exista telefon, sa nu raspunzi la el). M-am prezentat la ora specificata pe citatie (cu 20 de minute inainte chiar...) si mi s-a zis pe un ton urat ca ce caut acum, ca el nu are timp de mine si l-am intrebat despre ce ar fi vorba. Am inteles ca cineva ar fi facut o reclamatie pe firma mea pentru niste bani platiti prin paypal. Firma nu detine cont paypal, eu nu detin cont paypal, si nici nimeni din firma. De asemenea acel site nu apartine sau nu a apartinut firmei niciodata. Am fost chemat a doua oara si aceeasi problema: tocmai plecase cu 10 minute inainte. Intrebarea mea este: daca eu nu sunt cel care a incasat banii (ca presupun ca se vede cine a incasat banii), siteul nu este al meu sau al firmei unde sunt administrator, atunci de ce sa ma prezint eu? Ce ar putea legal sa-mi faca daca nu doresc sa ma prezint! M-ai ales ca m-am prezentat de 2 ori, am consumat motorina din banii mei, timp pierdut, nervi, stres pentru un nimic.
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 11:47, 12 Decembrie 2013
e cu dichis problema institutiilor statului de drept si mai ales a unora din angajatii ei :
1) Abuzurile (dacă, într-adevăr e asa cum sustineti dvs. şi nu mă miră cazul, nu sunteti primul cetatean . . . de un individ care se crede pe feuda lui şi mai ales pe la Politie unde ti se impune a preda la intrare până şi telefonul mobil ca nu cumva să deţii vreo dovadă de comportament pe lângă lege aplicat cetăteanului de către unii din vremelnicii politisti), trebuiesc temperate, agresarea cetăţeanului idem, totul depinde de vointa dvs., scopuri/interese etc etc Totuşi, dacă ştiţi că sunteti "curat" cum s-ar spune (NU are ce să vă facă), puteti depune o plângere cu nr. de înregistrare (personal sau recomandata cu Confirmare de primire, şefului acelei Unităţi de Poliţie) împotriva respectivului "feudalist" - din întâmplare şi vremelnic functionar public zis si politist, sau, mai bine sefului următor ierarhic acelei Unitati de Politie,arătându-i concret şi precis cum s-au întâmplat lucrurile si solicitati sancţionarea acelui functionar public, vremelnic poliţist;
2) dacă nu vă veti prezenta conform datelor din Citatie, va găsi motiv de a vă sanctiona cu amendă : probabi, acest scop şi urmăreşte ori, e posibil ca însusi reclamantul să fie un apropiat al acelui vremelnic poliţist;
3) strângeti-vă-ţi DOVEZI indubitabile precum că aţi fost "de 2 ori", altfel NU VÃ CREDE nimeni.Totul merge doar pe DOVEZI.
Vă doresc reuşită şi o zi senină !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organism de urmarire si sanctionare pe baza reclamatiilor venite din partea cetatenilor andoseg2 andoseg2 Buna ziua, Problema cu care ma confrunt sunt parcarile ilegale astfel ca am gandit urmatoarea situatie care ar putea acoperi un spectru mai larg de ... (vezi toată discuția)
Ce se va intampla? Just-drept Just-drept Am primit o citatie de la politie sa ma prezint luni la sediul lor. Eu nu pot sa ma duc, iar in citatie scrie ca daca nu ma prezint, imi vor aplica sanctiunile ... (vezi toată discuția)
Probleme cu citatia. Just-drept Just-drept Zilele trecute, am primit o citatie de a ma prezenta la postul de politie. Citatia mi-a fost adusa acasa si predata unui membru de familie caci eu nu ma aflam ... (vezi toată discuția)