avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor social in locul indemnizatiei pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor social in locul indemnizatiei pentru cresterea copilului

buna ziua

doresc sa stiu daca o Mama nu a lucrat niciodata poate sa aiba un ajutor pentru cresterea copilului dat de primarie si unde trebuie sa mearga
care sunt actele necesare
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:46, 12 Decembrie 2013
1. Nu exista nici o prevedere legala in sensul celor dorite de dvs.

2. Dar puteti merge la Primarie sa vedeti daca indepliniti conditiile pentru un ajutor social lunar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor mama singura anndreeaandaa anndreeaandaa buna!sunt mama singura,deocamdata primesc o indemnizatie de crestere copil,si voi merge la facultate.as dori sa stiu daca se poate primi vreun ajutor financiar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului acordata tatalui AndreiDI AndreiDI Daca mama nu are contract de munca, nu este nici in somaj, somajul ei incetand in martie 2012 si de la acea data nu mai realizeaza venituri, se mai poate cere ... (vezi toată discuția)
Mama studenta - ce drepturi banesti? stefanprisacariu stefanprisacariu buna ziua, Sotia mea este studenta la UMF Iasi, in anul II pe specializarea asistenta medicala generala. Acum este insarcinata, urmand sa nasca in luna iulie, ... (vezi toată discuția)