avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de Munca trimisa la scanat - pierduta intre ITM ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de Munca trimisa la scanat - pierduta intre ITM si Casa de Pensii

Buna ziua! Cartea de Munca a fost trimisa la scanat in anul 2010 (pv 16.11.2010). Din cate am inteles de la fostul inspector de resurse umane, Cartea nu se mai gaseste in cutia respectiva. Intre timp, persoana care s-a ocupat la vremea respectiva de aceasta problema, a incetat claborarea cu fostul meu loc de munca, si mi-a zis ca nu mai poate face nimic. La solicitarea acesteia din 16.01.2013, pentru lamuriri, s-a primit un raspuns, in care se confirma primire Cartii de catre ITM in data de 16.11.2010, se mentioneaza numele inspectoarei, un numar de cutie, cu remarca ca aceste Carti, nu se gasesc la Casa de Pensii! Ce pot face in continuare? Trebuie deschis proces impotriva ITM-ului, a Casei de Pensii ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Oba , utilizator 16:23, 12 Decembrie 2013
Despre ce ITM este vorba?

Aveti copie de pe procesul-verbal de predare a carnetului de munca la ITM si/sau la Casa de Pensii?
Da, am o copie, pe care apare o stampila cu un nume, si un numar. ITM Bucuresti.
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2013
Oba, utilizator
In acest sens, depuneti o solicitare scrisa la ambele institutii in vederea eliberarii carnetului de munca. In functie de raspunsul dat, puteti promova o actiune in instanta.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea carnetului de munca mariusbrancoveanu mariusbrancoveanu Firma a facut resrtucturari si am fost trimis in somaj,mi-a fost trimise actele pentru somaj fara cartea de munca in original numai copie.Cei de la somaj vor ... (vezi toată discuția)
Predare carti de munca la casa de pensii dali_c dali_c Buna ziua. Societatea la care lucrez detine cartile de munca. Acestea au fost scanate si inregistrate de casa de pensii in 2006. Cand le-am verificat am mai ... (vezi toată discuția)
Scanare carnete de munca la casa de pensii bucuresti tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)