avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pretentii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pretentii

Buna ziua.Ce inseamna schimbarea din intoarcere executare in pretentii intr-un dosar civil?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: anonim_71 , utilizator 00:23, 13 Decembrie 2013
Puteţi fi mai explicit? Altfel, nu înseamnă nimic.
Adica o societate a deschis proces unui salariat cu obiectul actiunii intoarcere executare a unei executari banesti,si dupa cateva termene si amanari,societatea prin avocat a modificat obiectul actiunii in pretentii impotriva fostului salariat.
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2013
anonim_71, utilizator

Instanţa ia act că se modifică obiectul acţiunii din intoarcere executare in pretentii, urmând a se face mentiunile corespunzătoare in sistemul informatic Ecris. Ia act că s-a timbrat acţiunea asa cum i s-a pus in vedere reclamantei la termenele anterioare. Admite cererea formulată de reclamantă şi acordă un nou termen de judecată , pentru a se incerca soluţionarea litigiului pe cale amiabilă, urmând a se cita pârâtul, cu copie de pe înscrisurile depuse la acest termen şi cu menţiunea chemării la interogatoriu. Amână judecarea cauzei şi acordă termen la 24 02 2014 pentru când se va cita pârâtul, cu copie de pe înscrisurile depuse la acest termen şi cu menţiunea chemării la interogatoriu, reclamanta având termen în cunoştinţă. Cu recurs odată cu fondul cauzei. Pronunţată în şedinţa publică de la 09 Decembrie 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare actiune: ce se intampla cu chemarea in garantie? smeagull smeagull Buna ziua. Reprezint parata intr-o actiune in pretentii. Prin intampinare am chemat in garantie un tert. Am timbrat chemarea in garantie pentru primul ... (vezi toată discuția)
Daca se poate o lamurire la aceasta bataie de joc. zmihai58 zmihai58 In speranta ca se intelege din cele de mai jos, este vorba de un restant la intretinere care de doi ani nu a achitat un leu.unde pot depune o plangere. Nr. ... (vezi toată discuția)
Amanare actiune netimbrata mariosms mariosms Buna ziua, Am o actiune in evacuare care mi-a fost contestata. Acum in actiunea de contestatie ne tot amana pe motiv ca actiunea e netimbrata. Ma puteti ... (vezi toată discuția)