avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Diana_1604 a scris:

asa....din cate am vazut....se pare ca esti avocat....
good for you!

si acum....du-te cauta niste clienti si lasa-neeeeee
lasa-neeeeeee

:)):)):))

=D>
colegi....care ii planu pe cele 4 zile? eu samb si dum termin repetat :))....procedura si org......luni si marti citesc o data codurile....si in rest doamne ajuta.
voi? aveti un plan mai bun pt multele zile ramase?
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2009
Angela Silasi, Avocat
Eu azi am terminat pc si org.. Nu cred ca mai am timp de penal.. De maine vreau sa repet civilul.. Si cred ca dupa fiecare examen voi mai trece inca o data prin materia pentru a doua zi.. Cred in ingrasatul in ajun! :P
alexa.iulia a scris:

Eu azi am terminat pc si org.. Nu cred ca mai am timp de penal.. De maine vreau sa repet civilul.. Si cred ca dupa fiecare examen voi mai trece inca o data prin materia pentru a doua zi.. Cred in ingrasatul in ajun! :P

d-apoi io..si inca cum. :))
Da doamna sau domnisoara, ideea e urmatoarea. Cine poate face subiectele astea o sa ia proba scrisa la civil, cine nu le poate face, nu o sa o ia si e mai bine sa nu aglomerati salile. Pentru cei care cred ca iau 5, 6, e timpul sa-si faca o cafea tare si sa nu doarma cateva zile :).
anylad a scris:

domnule dan vasile, o prima nelamurire... dv dati acum examenul de admitere in profesie?
si o a doua... care este scopul intrebarii dv?
consider ca un avocat inteligent (sau consilier juridic) trebuie sa se gandeasca si la impactul psihologic pe care il au afirmatiile sale asupra persoanelor cu care interactioneaza. dar, desigur, nu este decat parerea unui canditat la examenul de admitere care s-ar putea sa nu ia nota 7 la subiectele "propuse" .
Ori, cine stie ... poate eu stiu ceva ce voi restul nu stiti in legatura cu subiectele.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)