avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
ro-juridic a scris:

Da doamna sau domnisoara, ideea e urmatoarea. Cine poate face subiectele astea o sa ia proba scrisa la civil, cine nu le poate face, nu o sa o ia si e mai bine sa nu aglomerati salile. Pentru cei care cred ca iau 5, 6, e timpul sa-si faca o cafea tare si sa nu doarma cateva zile :).
anylad a scris:

domnule dan vasile, o prima nelamurire... dv dati acum examenul de admitere in profesie?
si o a doua... care este scopul intrebarii dv?
consider ca un avocat inteligent (sau consilier juridic) trebuie sa se gandeasca si la impactul psihologic pe care il au afirmatiile sale asupra persoanelor cu care interactioneaza. dar, desigur, nu este decat parerea unui canditat la examenul de admitere care s-ar putea sa nu ia nota 7 la subiectele "propuse" .

Ma tot gandesc..... cat timp liber aveti... stati prost cu clientela?
Imi pare sincer rau.... asta e pe vremea cand dadeau "uniiii" se copia pe rupte daia au ajuns toti.... AVOCATI!

Am o rugaminte, daca imi permiteti desigur, puteti sa va abtineti? sau plictiseala este prea mare!

Va multumesc anticipat!

Cu stima o umila canditata care "aspira" la profesia de avocat...
si eu vreu sa stiu despre supraveghere. Cred ca multi avem nevoi. ne zice si noua cineva? ca doar nu o fi un argument tabu..ca toata lumea stie, nu suntem la bac, am trecut prin licenta, nu suntem tampitzi si in timpul asta scurt pe ce sa te bazezi...

macar pe mp
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Septembrie 2009
Ivan_a, utilizator
Da, domnule avocat
Urmarind evolutia de acum 6-7 ani cand se intra in Barou numai in baza unui interviu si cine avea treimea PCR( pile, cunostinte si relatii) era admis si finalizand cu debandada de examen de anul trecut acum cand umplem salile degeaba asa cum afirmati consider ca suntem mai merituosi si in conditiile in care suntem respinsi.
In primul rand pentru efortul depus, sa nu uitam totusi ca dumneavoastra prin statornicirea unei date constante de examen ati avut un alt ritm de pregatire( ce n-as fi dat sa fie asa) fata de cei de anul acesta. Daca dumneavoastra sugerati ca ultimele zile ati baut cafele noi bem de o luna jumate non-stop...
Cu privire la examinare, nu ati avut insumat 20 de ore de examen...pana la urma este un examen psihologic si acesta in comparatie cu cei cei carora li s-au verificat cunostintele in nici jumatate din timpul alocat in prezent.
Si daca doriti sa fim si mai concludenti: daca cativa din membrii forumului ar lua examenul in aceste conditii, cum vor fi numiti SUPER AVOCATI???( pt ca sa fim seriosi 20 ore vs 8 ore e o mare diferenta).
Cu acest prilej ii felicit pe toti pentru ca sunt convinsa ca ne-am zbatut toti pt acest tel( la care dupa parerea altora nici nu meritam sa accedem pt ca nu am sti 4 subiecte din 101). Ca va fi anul acesta, ca va fi la anul...vom vedea! Important e sa nu ne lasam! Inca mai avem cate ceva de dovedit..mai devreme:D sau mai tarziu...

Numai cei ce n-au invatat sunt asa intepat, frustrati, ofuscati. Nu conteaza motivele pentru care nu ati invatat.

Bafta tuturor!
ro-juridic a scris:

Numai cei ce n-au invatat sunt asa intepat, frustrati, ofuscati. Nu conteaza motivele pentru care nu ati invatat.

Bafta tuturor!

da....trebuie sa fie frustrant sa investesti atat in business, sa-l faci frumos de tot cu forum toate alea...si sa nu scrie nimeni!!
esti cam singur pe [ link extern ]
si atunci ce ne facem, "juridic.ro"?
mergem pe paginile populate si "ne bagam in seama"...
chiar ca merge prost business-ul, nu?

nu e nimeni frustrat...dar suntem aici ca o mica comunitate de prieteni...colegi de suferinta...spune-i cum vrei. nu ne plac intruziunile de genul asta....
cautam optimism, vorba buna, sau informatii utile.....tu e clar ca nu te pricepi
ce sa-i faci, nu ne placi - cred ca numarul mare de mesaje in acest sens e elocvent....
asa ca: lasa-neeeeeeeeee
lasa-neeeeeeeeeee

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)