cum a fost cu supravegherea anul trecut?
am mai intrebat o data. :sorry:
pana si la inm puteai sa faci miscari si cu dotatii, doar n-o fi asta mai cu mot
eu nu inteleg....vrei sa te asigure cineva ca poti copia?
ce conteaza cum a fost anul trecut? tu dai anul asta...
si daca oricum ai luat decizia si esti relaxat si n-ai nimic de pierdut....fa-ti treaba, du-te pregatit si vei vedea tu daca iese sau nu...
uita-te si tu pe site-ul baroul-bucuresti.ro, la examene, arhiva admitere, ai un tabel cu notele...unde vezi respins cu nota 0, ala a fost prins copiind....
pe de alta parte, sunt foarte multi picati de la sfarsitul alfabetului, pe cand la inceputul alfabetului procentajul de intrati e foarte mare....deci, s-a putut copia - vorba cuiva de pe forum, nu s-or fi adunat toti nepregatitii la sf alfabetului...
nah, ai suficiente date? numara, calculeaza procentajul, si dedu probabilitatea de a reusi sa copiezi!
Nu cred ca intreba musai de copiat prin fitzuici sau..altele!
Cred ca vrea sa stie daca se mai poate ...inspira de la vreun coleg. Daca mai poate trage cu ochiul!
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)