avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Buna!
Cum merge invatatul?:D
Am o idee....Avand in vedere ca examenul va fi la nivel national....evident ca vor fi eliminate sub ce au fost date anul trecul in Buc cat si in alte orase.
Asa ca ... cei care ati mai dat anul trecut in alte orase...Postati ce sub va amintiti ca au picat si astfel se mai micsoreaza cat de cat lista.
Daca vor da totusi 4 sub..inseamna ca vor estima la perfectie cam o ora pt diecare sub de scris ceea ce e aproape imposibil de estimat. Astfel ca , posibil sa dea cate 3 subiecte, saaau 2 f grele si 2 mai usurele totusi ca sa si poata face un punctaj corect.
Sala 114 (am vz ca a intrebat cineva) e o sala ca si 212, adica are banci de 2 pers...e ca toate celelalte sali. Iar la Biblioteca e cam nasol pentru ca nu veti vedea deloc la randul din fata pentru ca sunt cu paravan in fata locurile si evident nu veti fi asezati unul langa altul si nici spate in spate....Parerea mea...
Si amintiti-va subiectele cei din alte orase si postati-le si pentru ceilalti.
Bafta!

Diana_1604 a scris:

DanyD a scris:

Nu, nu ma pasioneaza deloc subiectul! Intreb doar din curiozitate!
Ma nelisteste faptul ca..nu am voie nici sa misc! Adica..daca doresc sa ma scarpin in..cap, nu am voie? :)
Atat tot!

daaaaaaa......
ce vorbim aici? e un examen ca oricare altul....nu tipa nimeni la tine daca te scarpini in cap! nimeni nu e dat afara doar pentru ca se foieste ca a amortit!

Depinde la ce supraveghetori nimeresti!!!! Anul trecut, o prietena a fost tinuta din avertisment in avertisment 2 ore jumate pt ca se foia fiindca efectiv ii intepenise coloana, dar nu era crezuta (si avea probleme cu , coloana)... Si ... bine nu te da afara...dar dc un astfel de supraveghetor care vrea sa isi duca treaba pana la extrem...crede-ma nu e deloc comod!
Eu nu prea am incredere ca vor respecta chestia sa nu repete subiectele...sau cel putin cred ca nu le vor lua in calcul pe cele date anul trecut la BB...in restul tarii ....:sorry:
In situatia in care ma voi simti hartuit de catre un supraveghetor, am voie sa ripostez? Nu mi se pare normala o asa atitudine, sa stea cu gura pe tine...Cum te mai poti concentra la ce trebuie sa scrii?
Daca imi este sete, ce fac? Daca vreau la baie (sunt totusi 4 ore!), ce fac? Am voie?
Ai voie la baie insotit, ai voie sa bei apa logic...Dar cu ripostatul...eu zic sa nu....
Repet! Depinde cu cine nimeresti. Au fost sali unde s-au dus la baie de 5-6 ori ...totusi ... Lucru care nu mi se pare ff corect pentru ca ...pentru unii muma, pentru altii ciuma... Dar depinde.
Nu va mai agitati atata pentru ca va stresati si va obositi inutil. Cititi degajati, repetati si asta e...
Cei din alte orase, postati subiectele ce au mai fost date....
Bafta si spor! Mai e putin si scapati!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)