avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
mixalis a scris:

apropos.....tu ce parere ai despre termenul de depunere a intampinarii...?

Pai se depune pana la prima zi de infatisare. Si instanta ii da T pentru depunere dc nu e reprezentat sau asistat de av
Buna,

Eu sunt in amfiteatrul 3. Ce sa-ti spun? Am intrat in panica rau de tot, am impresia ca nu stiu nimic, dar asta e, m-am resemnat.
Bafta tuturor!
Stie cineva, exact subiectele de anul trecut la BB??? plz!
damora_hermosa a scris:

DREPT CIVIL
1. Prescriptia extinctiva in materie succesorala
2. Efectele fidejusiunii
3. Contractul de sublocatiune si cel de cesiune al contractuluide locatiune

DREPT PR. CIV. :
1. Indreptarea, completarea si lamurirea hotararilor judecatoresti
2. Cheltuielile de judecata

DREPT PENAL
!. Infractiunea de delapidare. Deosebiri intre delapidare si furt
2. Reabilitarea judecatoreasca si de drept.

DREPT PR. PEN
1. Rezolvarea cauzei penale. A laturii civile si a laturii penale.
2. Nulitatile ca sanctiuni procedurale penale.

Astea in timpul alocat de 2h fiecarei discipline si cu acordarea unui punct din oficiu.

In speranta ca v-am putut crea o vedere orientativa asupra situatiilor anterioare, sper sa ne vedem cu totii pe listele de admisi.
Si sper sa nu mai plangeti ca va fi nasol.:)

Luati in calcul insa ca acesta este un examen precedent in istoria UNBR, asadar ... surprize, surprize... ca la TVR:))

Si hai, ca fug sa mai arunc un ochi pe cartile alea ...;)
Multumesc,la organizare, a fost oral?

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)