avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
cristinaotava a scris:

Eu nu prea am incredere ca vor respecta chestia sa nu repete subiectele...sau cel putin cred ca nu le vor lua in calcul pe cele date anul trecut la BB...in restul tarii ....:sorry:

Ee, si daca unii au dat anul trecut si le-a picat contr de vanzare in nu stiu ce oras si le pica si acum...nu e corect. Eu zic ca va fi o selectie riguroasa ca si examenul in sine...In prezent sunt 10000 de av in Buc....si asta cam da de gandit...
Asa ca mai bine postati daca va amintiti si daca tooot scrieti pe forum. Ajutati-va!
Organizarea profesiei este oribila, este mult de tocit.
Zicea cineva pe forum ca este bine ca se da scris la organizare, ca se puncteaza si ne creste media generala.
Mie mi-e imposibil sa retin toate atributiile alea.
Mai ales ca este prima data cand citesc Legea 51, in facultate n-a fost nevoie sa o invatam.
Am lasat-o balta, cred ca inainte de examen incerc sa mai citesc din ea, si Dumnezeu cu mila.
mary_one a scris:

cristinaotava a scris:

Eu nu prea am incredere ca vor respecta chestia sa nu repete subiectele...sau cel putin cred ca nu le vor lua in calcul pe cele date anul trecut la BB...in restul tarii ....:sorry:

Ee, si daca unii au dat anul trecut si le-a picat contr de vanzare in nu stiu ce oras si le pica si acum...nu e corect. Eu zic ca va fi o selectie riguroasa ca si examenul in sine...In prezent sunt 10000 de av in Buc....si asta cam da de gandit...
Asa ca mai bine postati daca va amintiti si daca tooot scrieti pe forum. Ajutati-va!
Crezi ca le pasa d c e corect sau nu?Si eu as vrea acelasi lucru ca si tine. Dar dc elimini din sub si te trezesti la ex cu ele?#-o
de ce ar fi incorect sa le pice aceleasi subiecte celor care dau din nou?
pana la urma, anul trecut nu au intrat...deci nu e ca si cum le ceri sa scrie din nou ceva ce au stiut foarte bine......iar daca au stiut foarte bine si au picat din diverse motive - gen celelalte materii...sau mai stiu eu ce...iar nu mi se pare incorect.....e ca o recunoastere tardiva a meritelor de anul trecut....
pana la urma, au trecut printr-un esec...chiar merita putina "alinare", nu?
eu nu ma bazez pe asta...ceva ceva as vrea sa scriu si daca vin subiectele de anul trecut....
in schimb, sunt subiecte la care nu stiu nimic :D
si asa le las...asta e, risc si eu....nu mai am timp!!

doamne, cum "ar fi sunat" luna decembrie!!!
cristina chiva a scris:

Organizarea profesiei este oribila, este mult de tocit.
Zicea cineva pe forum ca este bine ca se da scris la organizare, ca se puncteaza si ne creste media generala.
Mie mi-e imposibil sa retin toate atributiile alea.
Mai ales ca este prima data cand citesc Legea 51, in facultate n-a fost nevoie sa o invatam.
Am lasat-o balta, cred ca inainte de examen incerc sa mai citesc din ea, si Dumnezeu cu mila.

Eu ziceam ca am putea incerca sa privim cu optimism catre examenul de organizare.;)
Desi nu s-a invatat asa ceva in facultate, sunt totusi doar 10 subiecte strict de organizare.
Incercati sa faceti corelari intre atributii UNBR si Barou. Functioneaza aprox dupa aceiasi schema. Apropos de ceea ce zicea colegul de organigrama, sintetizati cumva. Adik faceti coroborari intre lege si statut si scrieti pe foaie cu liniuta. Veti vedea in acest mod ca sunt intre 10 si 20 atributii la fiecare organ de conducere. O sa va "luminati" in felul acesta, ca altfel va pierdeti in ele daca pendulati intre lege si statut...(asta mi s-a intamplat mie anul trecut)
Si inca ceva... la un training, am fost invatati ca termenii noi, ciudati, etc sa-i repetam cu regula lui 22. Ce inseamna mai exact asta? Cititi fiecare chestie ce vreti ca la un moment dat sa o stiti, de fix 22 de ori (eu pentru a tine numaratoarea, am niste bete de frigarui...:)):)) 22 la numar ...) Se pare ca se creaza dupa citirea de 22 ori, niste conexiuni ale creierasului nostru.
Nu stiu cum va fi in cazul vostru, in al meu functioneaza...:((
Asta este modul adoptat de mine in ceea ce priveste organizarea...
Si dupa ce stiti alea 10 sub de care vorbeam, restul e...can-can...:))
Bafta tuturor la organizare!!! Si...nota 10!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)