avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Ivan_a a scris:

si eu vreu sa stiu despre supraveghere. Cred ca multi avem nevoi. ne zice si noua cineva? ca doar nu o fi un argument tabu..ca toata lumea stie, nu suntem la bac, am trecut prin licenta, nu suntem tampitzi si in timpul asta scurt pe ce sa te bazezi...

macar pe mp

eu cred ca am inteles bine.....
daca nu, my mistake, sorrrry........
M-am uitat la rezultatele de la examenul de admitere in Baroul Bucuresti din 2008, si am vazut ca au fost foarte multi candidati - 1101.
Acum suntem mai putini, 952, in conditiile in care din acestia fac parte si cei inscrisi pentru barourile Dambovita, Ialomita, Giurgiu, Teleorman. Multi probabil s-au speriat de conditiile mai dificile si nu s-au inscris.
Din punctul asta de vedere, consider ca cei care vor corecta ar trebui sa fie mai indulgenti si sa tina cont ca chiar am fost curajosi ca ne-am inscris la examen in coditiile astea.
Ma incurajez si eu singura....:)
anul trecut in amfiteatru au fost dati afara peste 20 de insi care au fost prinsi copiind (din vreo 150) .....dar au mai miscat si-ailalti
numai ca nu prea s-a stat la negocieri cine a fost prins a fost dat afara. atat in prima zi cat si in a doua.
Tot aud ca au fost dati afara aia de au fost prinsi!
Cum au fost prinsi? Copiau...cum? Prin metodele clasice..prin metodele moderne? Sau copiind de la..colegul? Sa stim si noi ..asa..din curiozitate!
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Septembrie 2009
DanyD, utilizator
S-a mai discutat aici o data de copiat, va pasioneaza subiectul asta?
Si s-a mai spus, daca vrei musai sa o faci, o poti face dar asta implica un risc ...si nu stiu cat de bine v-ar parea sa vedeti pe teza voastra, mentionea "frauda".
Eu zic sa mergem la examen ca niste fosti studenti silitori iar daca s-o putea, s-o putea, daca nu...spunem tatal nostru, ne mai stoarceam mintea si...vom vedea ce iese.
Nu e mai onorabil un 5 decat un 0 si mentiunea aia de frauda?
Uff...eu asa cred...

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)