avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
DanyD a scris:

Tot aud ca au fost dati afara aia de au fost prinsi!
Cum au fost prinsi? Copiau...cum? Prin metodele clasice..prin metodele moderne? Sau copiind de la..colegul? Sa stim si noi ..asa..din curiozitate!

clasice. fituici, acordeoane, foi, foi scrise cu pix fara mina

prin metode moderne nu a fost depistat nimeni.

si nici de la....colegul dar au fost cativa mutati si multe tipete de liniste si "dvs din banca aia va dau afara daca mai vb"
Nu, nu ma pasioneaza deloc subiectul! Intreb doar din curiozitate!
Ma nelisteste faptul ca..nu am voie nici sa misc! Adica..daca doresc sa ma scarpin in..cap, nu am voie? :)
Atat tot!
uufffffffff..spuneti-mi si mie , cum ati invatat la organizare?????mie mi se pare f greu sa pot tine minte toate atributiile alora..... le incurc intre ele......toata lumea le stie cu exactitate si pt fiecare in parte?????????X-(
aceeasi problema o am si eu cu organizarea, mai ales ca in cartile din care invat subiectele sunt trecute in ordine alfabetica. asa ca m-am gandit sa fac o schema gen organigrama si sa scriu atributiile in dreptul fiecarui organ. memorie vizuala si ingrasat in ajun :">
DanyD a scris:

Nu, nu ma pasioneaza deloc subiectul! Intreb doar din curiozitate!
Ma nelisteste faptul ca..nu am voie nici sa misc! Adica..daca doresc sa ma scarpin in..cap, nu am voie? :)
Atat tot!

daaaaaaa......
ce vorbim aici? e un examen ca oricare altul....nu tipa nimeni la tine daca te scarpini in cap! nimeni nu e dat afara doar pentru ca se foieste ca a amortit!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)