da. si din cate am inteles eu, toti au fost "admisi" - fusesera respinsi o parte, mica, si in urma contestatiilor au fost admisi
eu asa am inteles....daca e cineva care a dat anul trecut si nu a fost asa, rog "indreptare" :)))
La oral era f usor in anii trecuti. Chiar daca nu stiai aproape nimic, mai ca-ti smulgeau cuvintele din gura pentru a scoate ceva de la tine. Nu am mai dat anii trecuti, doar stiu de la colegi, dar anul asta fiind scris, va fi la fel de greu ca la orice fel de proba. Si sunt atatea de retinut.....#-o
da....asa e si in cod...la art,.114- i se va pune in vedere paratului de a depune la dosar intampinare cu cel mai tarziu 5 zile inainte de termenul de judecata
e actualizat 2008
dar...la sectiunea "Intampinarea" - incepand cu at. 115 - nu se mai precizeaza acest lucru
dar e clar ca e valabil acel termen de 5 zile, iar in caz ca paratul nu e asistat, i se mai da un termen la prima zi de infatisare.
deci - 5 zile.
keep up the good work :)
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)