dorians a scris:
stone a scris:
este un exmen care nu intra in randul puterilor umane!
5 zle consecutive de stres si maxima tensiune + cea acumulata anterior.
.....
Si serios acum... nu te forteaza nimeni sa inveti 400 de subiecte intr-o luna. Poti foarte bine sa le inveti intr-un an si o luna :rolleyes: (eu nu am terminat facultatea acum si mi-a fost f greu. In primul an cand am dat am picat la vreo 60 de sutimi...asta a fost)
Cand am decis sa ma inscriu, examenul trebuia sa fie in de Decembrie! de ce sa pierd 1 an? am fost curajosi ca ne-am inscris cei care am avut urata surpriza. Curjosi si constransi ptr ca 1 an inseamna foarte mult, sunt multe schimbari intr-un an de viata!..ca nu graviteaza totul in jurul baroului.
Si de ce sa traim toti experienta ta? imi pare rau ca ai picat, mai ales ptr atat de putin, dar presupun ca ai avut la dispozitie mai mult timp decat noi sa inveti. Si conteaza, chiar daca nu-ti da garantia ca intri, el putin iti da sansa sa speri.
Si inca ceva: daca tie iti convin astfel de conditii, asta nu inseamna ca toti am trecut prin ce ai trecut tu si deci nu avem aceeasi viziune despre desfasurarea si organizarea examenelor care efectiv nu a tinut cont de conditiile psico-fizice ale candidatilor, ci mai degraba s-a pus accent pe cheltuielile care ar fi fost mult mai majore daca s-ar fi dispus in zile intercalate cu cate o pauza de o zi sau doua intre examene.
Exista si compromisuri: vrei sa faci tot scris in zile consecutive? ok, dar da candidatilor timp sa invete materia in conditii umane! Ori dupa parerea ta deci noi "astialalti" nu trebuia sa ne inscriem anul asta?? ihm... straniu concept despre timpul vietii mai ai, confrate...nu te supara!