avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
acuma ca tot e problema asta cu 9 sept.....adev e ca zvonuri erau de mult.....chiar de anul trecut, insa lumea nu prea le-a luat in serios. Cu cine mai vorbeam si le ziceam de zvonul asta radeau de mine, nici cum nu vroiau sa creada ca o sa fie in septembrie, ca nu are cum si faze din astea.....
oricum, macar e bine ca au pus orele de dimineata, macar iti ramane o dupa-masa pt cei ce mai reusesc sa mai repete ceva. Si legat ca sunt 5 zile consecutive, poate si pt ca altii nu stau in judetul unde este si Curtea de Apel, poate nu au nici rude si tre sa se cazeze prin pensiuni, hoteluri....asa ca poate s-au gandit si la ei.
nu stiu, acuma oricum nu mai conteaza. toti suntem foarte obositi si la orice chestiune gasim dezavantaje si avantaje.
mult spor la fructificat cele 2 zile ramase.
Ultima modificare: Duminică, 6 Septembrie 2009
Angela Silasi, Avocat
Explicatia pentru acest examen infernal o gasiti la
[ link extern ] /
Dar eu ce vina am? Eu nu vreau sa intru in Baroul Bucuresti!X-(
Eu vreau sa fiu avocat intr-un oras mic de provincie unde in prezent sunt putini avocati si nu deranjez pe nimeni daca intru si eu.
De ce trebuie sa fiu supusa aceluiasi chin ca cei care vor sa intre in BB?
Eu sunt mai neindreptatita decat voi. Pentru ca tot 5 zile consecutive x 4 ore pe zi voi fi in tensiune, plus ca noaptea nu voi dormi in patul meu, si poate nu mai voi odihni.
Asa ca am mult mai multe motive de nemultumire. Asta este!
Parerea mea este ca nu ar trebuie nici macar sa te gandesti sa compari examenul de anul trecut cu cel de anul asta.
Iar ce spune stone referitor la timp, mi se pare ca nu prea ai inteles sensul.
Sunt multi care au luat in calcul modelul de anul trecut al examenului, pt ca UNBR-ul nu a binevoit sa scoata nimic la iveala din intentiile sale. Si atunci fie ca sunt absolventi ai promotiei 2009, fie ca nu, au luat-o intr-un anumit ritm la invatat pentru ca sa fim seriosi, este destul timp pana in decembrie... si cand s-a afisat data examenului hop! Surpriza! Examen in sept, la inceput. Imagineaza-ti ca nu a picat bine nimanui! Si chiar este o luna!
Iar referitor la baze...Ma faci sa rad in hohote! Mai buna baza ca fac instanta si nu numei, ce vrei? Nu ai trecut printr-o facultate? Nu stii ce inseamna baze? Cand poate ai avut "norocul" sa faci si practica si sa vezi ca teoria din procedura nu prea corespunde realitatii?
Ce vorbesti tu de baze si cafele si timp, pt ca asa cum spuneam,faptul ca ai intrat nu pt toti inseamna acelasi lucru, exact cum spuneai de acele note. Eu am vazut cazul acela in care de la 3 a ajuns la 9 dupa contestatie!!!
Ala a invatat?

Domnule "pozitia 19" pe listele de anul trecut de la BB, daca sunteti printre noi, spuneti-ne domnule, ce baze aveati, ca noi pe aici suntem mai...fara baza de nu reusim sa invatam!!!!
Asa ca las-o asa cum a cazut ca zau nu ai dreptate!
Spor in bransa!
cristina chiva a scris:

[ link extern ] /
Eu vreau sa fiu avocat intr-un oras mic de provincie unde in prezent sunt putini avocati si nu deranjez pe nimeni daca intru si eu.
Eu sunt mai neindreptatita decat voi. Pentru ca tot 5 zile consecutive x 4 ore pe zi voi fi in tensiune, plus ca noaptea nu voi dormi in patul meu, si poate nu mai voi odihni.

:))Pentru ca examenul asta iti da dreptul sa pledezi oriunde in tara, chiar si la Bucuresti!
Ai drepturi egale cu ale oricarui avocat de la oricare barou.
Sau poate ca cine stie unde te duce soarta? Never say never...
Eh...si pt ca daca tu ai da un alt examen decat bucurestenii si ai pleda la un moment dat in contra unui confrate din bucuresti, ai pierde procesul, nu ai auzit ca noi cei care vom intra anul asta vom fi numiti SUPER-AVOCATI, dupa un examen de 20 de ore? Vrei asta? Nu cred...:)):)):))

Uff...mai ...si asa este colegial...sa suferi alaturi de noi... Iti va fi mai usor dupa , sa-ti gasesti clienti...Nu e suficient? I:P
cristina chiva a scris:

[ link extern ] /

cred ca ai vrut sa spui ca esti nedreptatita.. :)
ok, e clar suntem obositi...

nici noi nu deranjam pe nimeni...exact cum se spune in articol, e o profesie liberala..

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)