avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Eu am cateva subiecte care ma omoara!!!!!!!! #-o In rest vreau sa cred ca stiu!! Vreau....=D>
mdap....probabil ca nici eu nu le cumparam in conditii normale....le-am achizitionat dupa ce incepusem deja "clasic"......la inceput am avut dubii.....dar sa stii ca pana la urma nu sunt asa rele....(le-am cumparat pe toate).......si in nici un caz nu as fi avut timp sa scot de prin carti esentialul si sa il mai si retin......oricum.....cred ca daca redai macar ce ai citit acolo.....tot e de un 7....
eu am cumparat toate cartile. mi-au economisit timp pt ca sunt facute pe subiecte, dar tot am facut multe completari cu celelalte carti din biblioteca mea. intr-adevar, sunt f multe greseli, si de felul in care au fost scrise cuvintele(litere gresite, inversate, lipsa, feminin cand era masculin si invers), dar si de continut. am gasit limite de pedepse gresite la penal, iar la civil niste greseli in legatura cu nulitatea absoluta/relativa, dar nu ff grave. oricum, se aduna. daca ai o baza si trebuie doar sa recapitulezi, cartile alea te ajuta.. oricum, clar nu isi merita banii. am dat aproape 400 RON, in conditiile in care mi le-am luat direct de la sursa, fara taxe postale
Ultima modificare: Duminică, 6 Septembrie 2009
suka, utilizator
si referitor la geseli si la schimbarea sensului......il am pe prietenul meu CODUL langa mine.....si ma pazeste de ganduri straine induse de oameni rai :))))) chiar si din greseala:))))
@dorians: daca spui ca la Bv s-a dat in asa examenul in fiecare an, cate subiecte aveati la fiecare proba? se respectau subiectele propuse? poti sa dai exemple de niste subiecte care au picat la ex?
Ultima modificare: Duminică, 6 Septembrie 2009
suka, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)