avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Ati adormit?Sau sunteti pe dr reale, prescriptie....:P
buna seara. am terminat dreptul si vreau sa dau in avocatura, ar sincer, nu stiu de unde sa incep, din ce parte sa o iau cu invatatul. nu cunosc pe nimeni in barou si as vrea sa va cer sfatul..cum sa procedez. din cate am citit de pe forum, ma apuca nebunia cat am de invatat. astept un sfat..
alexa.iulia a scris:

damora_hermosa a scris:

Despre acele sinteze, eu personal consider ca sunt bune in masura in care mai citesti pe langa si din tratatele clasice ori macar o data in viata sa fi facut asta (cititul tratatelor cap coada) Trecand peste greselile remarcate cu totii, sunt folositoare ca iti poti fixa in minte foarte clar ce anume trebuie scris la un subiect. Eu, pentru ca am avut experienta anului trecut, am luat fiecare subiect in parte (din cele care s-au dat) si am verificat continutul expus in cartile de sinteze, urmarind daca picam pe barem daca scriam din cartile alea. Si sa stiti ca da. Aspectele punctate de barem, se rageseau acolo intr-o proportie de cam 90%.
Dar, sa nu uitam ca vorbim de anul trecut iar examenul nu este la fel acum ca anii trecuti si deasemenea sa nu uitam ca, asa cum am mai spus, NU CONTEAZA CAT VOM SCRIE, CI VA CONTA CE ANUME VOM SCRIE....
Spor!

Atunci spune-mi si mie, te rog, cand vei avea timp, ce anume se urmareste la circulatia juridica a terenurilor!! #-o :vishenka:

:)) Pai eu de unde as putea sa stiu? Eu am mai scris pe undeva pe aici ca este o chestie de inspiratie, in cazul in care nu stii dumnezeieste tot!
Am putut confruta intradevar subiectele de anul trecut (si baremele de anul trecut) cu cartea.
Dar sa le stiu si pe astea de anul acesta... E cam mult ... Daca le-as stii, as fi tare, supeeerrr tare... dar nu stiu...Suntem cu totii la mana lor in ceea ce priveste baremul...
Ce e cu aceste bareme? Cum le pot vedea si eu pe alea de anul trecut? Macar sa-mi fac o idee...
Multam!:coffee:
mersi super_girl si dorians! deci au fost 3 subiecte in 4 ore? asta ca sa imi fac o idee cum o sa fie anul asta si in bucuresti, banuiesc ca s-a considerat ca baroul bv a avut o organizare buna si de-aia au ales-o ptr toata tara..

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)