avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
anylad a scris:

eu mai m-am gandit... ma fac avocat strain :strambatura::duh:

cum adica?
DanyD a scris:

damora_hermosa a scris:

DanyD a scris:

Ce e cu aceste bareme? Cum le pot vedea si eu pe alea de anul trecut? Macar sa-mi fac o idee...
Multam!:coffee:

Baremele nu le poti vizualiza nicaieri! Se afiseaza la usa salii de examen inainte cu 15 min (ti-am mai explicat) de terminarea examenului si atat.
Desi regulamenul prevede ca se afiseaza si pe site-ul baroului, n-ai sa vezi!
Eu am facut plangere in acest sens la UNBR si stii care a fost raspunsul?
Se respinge ca inadmisibila! :)) Eh, macar mi s-a raspuns, nu?
Ah, nu s-au sinchisit nici macar sa motiveze...
Asadar...cam asta este treaba cu "acele baremuri" ;)
Spor si bafta!

Ei lasa, mi-a scapat si mie...nu-mi lua capul!

Eii...ti-am explicat doar ;) nu ti-am luat capul...
Asta spuneam, ca este ciudata chestia asta...Nu poti stii niciodata daca vei pica "pe barem" pt ca nu il stim dinainte...;)
Baremul asta este un bau-bau pt noi toti...:))
Ultima modificare: Luni, 7 Septembrie 2009
damora_hermosa, utilizator
prin "alte parti" nu se da examen la toata materia..sunt 3 exmene scrise cu doua tematici pe care le prepari tu la algere -tip speta- (si comunici in cerere de inscriere) si una idem dar mai scurta, mai uoara care cuprinde si o intebare-doua surpriza dar dintr-o materie pe care ti-o alegi tu (ex.:civil,penal,etc). Prin decembre asta. Iar oralul prin primavara unde practic discuti ce ai scris (poti marii/micsora nota-in general o maresc toti) cam asa stau lucrurile. Nu zic ca-i mai usor, ba chiar e greut..ca spetele sunt pretentioase, dar ti le alegi dininte si asta inseamna ca daca te duce capul, poti. Nu e chestie de memorie... ci mai mult o verificare a cunostintelor acumulate in fac. Ah, si bineanteles examenul se da dupa ce ai facut 2 ani stagiatura obligatorie. Si daca de ex. pici la scris, la oral ai dreptul, iar scris faci in decembrie (pierzi mai putin de 1 an)
Dar nu ni se ofera nicio explicatie, dupa citirea subiectelor de examen, vis-a-vis de ce se doreste, ce ar trebui sa scriem..etc? Nu e mai corect asa? E o tampenie faza cu baremele! Pai..in felul asta..voi scrie tot despre acele subiecte..asa, sa cad de baremele lor!
Serios acum, voi face un iures de nedescris pe acele bareme! E o mare cretineala!
Gasesc eu o solutie sa le.."desfiintez" baremele!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)