avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
io zici ca-s batuta in cap...is atata de stresata de nr de pagini..de numa....bine..asta pt ca erau pers ce ziceau ca au scris si cate 10 pagini...#-o
#-o
eu nu sunt stresata de asta...vreau doar sa daca punctez lucrurile importante...
mi-e frica doar sa nu ma blochez...din cauza ca nu am "cimentat" cum trebuie
cum alte cuvinte, nu am invatat destul :((
"vreau doar sa daca"...
cine sa ma mai inteleaga?
#-o
angi300 a scris:

io zici ca-s batuta in cap...is atata de stresata de nr de pagini..de numa....bine..asta pt ca erau pers ce ziceau ca au scris si cate 10 pagini...#-o
#-o

Nu te mai lua dupa ce spune unul si altul!!! Te complexezi gratuit!
Din exeprienta proprie iti vorbesc ca am scris la o materie 14 pagini, sincer, insa unul dintre subiecte a fost pe langa (adik am incurcat subiectele) iar al doilea sub nu a fost suficient...si am picat...da?
Insa la alta disciplina daca am scris 5 pagini pe de-a-ntregul si am luat 8 (ala era civilul de care va spuneam de imprescriptibilitate in partaj succesoral)
Inca ceva, este f posibil sa avem de facut oarecare corelari... pt ca la domeniul prescriptiei extinctive de exemplu (ca sa merg pe aceiasi idee) nu scrie mare branza de prescriptia in materie succesorala INSA gasim suficient la succesiuni... Asadar...mare atentie la subiect (la cerinta, multe pot fi confundate sub imperiul stresului sau al nestapanirii materiei, cum zicea diana)
Si...scrie absolut TOT ce-ti amintesti despre sub ala, chiar daca nu esti extrem de sigura, pt ca nu te depuncteaza nimeni daca scrii balarii, in schimb daca iesind din sala deschizi cartea si zici: "mai, am vrut sa scriu asta..." nu ti-o vei ierta niciodata!:P

So...spor si bafta tuturor!
multumesc damora.
din coduri ati citit?

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)