avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
avoandreea a scris:

sper sa va fie bine tuturor
Speranta moare ultima:stunned::stunned::stunned:
eu de-abia astept sa fie duminica....sa urmaresc "The Tudors" pe HBO, stiind ca NU TREBUIE SA INVAT.....
e doar o saptamana pana atunci! De fapt, mai putin de o saptamana, asa ca....spor!
By the way, cred ca de maine va spun LA REVEDERE ;).....
o sa va multumesc ca ati fost alaturi de mine in perioada asta si ati facut ca totul sa fie putin mai usor ;)...
si o sa revin peste 1 saptamana :D
nu cred ca "ma va tine inima" sa vad discutii despre civil, cine ce a scris si de cate ori :P, urmate de discutii despre procedura si tot asa......
dupa examen, nu vreau sa vad bareme, nu vreau sa vb cu nimeni....vreau sa vin acasa si sa ma pregatesc pentru urmatorul
pana duminica......si s-avem bafta toti :);)
Bafta la ex celor ce maine nu vor mai fi pe forum=D>:thumbup::hugall: Iar ptr forumistii care dau la BB poate ne vedem duminica dupa ex :coffee:
eu sunt atat de curioasa incat nu cred ca o sa pot rezista sa nu trag cu ochiul pe aici sau sa nu vad baremul :">
dar in fine, pentru cei necuriosi pe care nu o sa ii mai "vad" pe aici: sa dea D-zeu sa avem noroc cu carul si sa ne vedem cu bine dupa examen la o cafea, la o ciorba... ceva:thumbup:
ma inscriu :yes:
cafea, ciorba....whatever
doar in situatia - nedorita de altfel :D - in care voi fi foarte suparata
in cazul asta ...nu pot sa va-ncurc :D

multa bafta tututor! :thumbup:

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)