avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
AMR: 1 !!!!!!!#-o
mai bine.....macar sa inceapa si sa se si termine, sa fie cum o fi ca oricum e ultima data cand incerc. Sa se termine cum s-o termina, numa sa se termine :)
am intrat si eu ultima data inainte de examen, sa iau o gura de relaxare inainte sa ma apuc sa mai frunzaresc un pic cartile si sa vad ce se mai discuta. ma gandeam ca va vad mai relaxati si asa ma opresc si eu din tremurat, dar nu prea am reusit. :((Vad ca toata lumea e stresata ca si mine si e de inteles.
Eu va urez multa bafta si sa luam toti. Si poate ne mai vedem pe forum dupa!
=D> Succes si sa ne loveasca inspiratia pe toti
alexchiciu a scris:

la Buc s-a sustinut scrisul pe 6 si 7 decembrie si rezultatele au fost afisate pe 15 decembrie iar cele finale dupa contestatii, pe 19 decembrie la pranz.

alex ai gresit cu o zi.....am sustinut examenele scrise pe 5, respectiv 6 decembrie - nu pot uita ca era Sf Nicolae

pentru ceilalti - avand in vedere ca acum s-a mutat examenul al drept la universitate si sunt si mai putini candidati, raspunsuril es-ar putea afisa mai repede
depinde cat de lenesi sunt la corectat :p
avoandreea a scris:

alexchiciu a scris:

la Buc s-a sustinut scrisul pe 6 si 7 decembrie si rezultatele au fost afisate pe 15 decembrie iar cele finale dupa contestatii, pe 19 decembrie la pranz.

alex ai gresit cu o zi.....am sustinut examenele scrise pe 5, respectiv 6 decembrie - nu pot uita ca era Sf Nicolae

pentru ceilalti - avand in vedere ca acum s-a mutat examenul al drept la universitate si sunt si mai putini candidati, raspunsuril es-ar putea afisa mai repede
depinde cat de lenesi sunt la corectat :p

mda, 5 si 6. uitandu-ma aseara la ceasul si calendarul din windows, calendarul de tip englez cu Sunday fiind prima zi a saptamanii m-a incurcat B-) Ai dreptate, au fost vineri 5 dec seara (Civ si Proc Civ) si sambata 6 dec. dimineata (Pen si Proc Pen).

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)