avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
stiu ca la definitivat a trecut o saptamana pana s-au afisat rezultatele...nu stiu cum va fi la noi...
la Buc s-a sustinut scrisul pe 6 si 7 decembrie si rezultatele au fost afisate pe 15 decembrie iar cele finale dupa contestatii, pe 19 decembrie la pranz.
aura calin a scris:

multa bafta tuturor, noroc cu carul
pt. damora ... ne vedem miercuri in Conta

acum sigur va fi ok

Sigur ca va fi OK! Nici nu trebuie sa ne gandim ca va fi altfel!
Multa bafta si tie!
Bafte si celor care nu vor mai intra pe forum!
Sa vedem dupa...numai fete zambarete pe aici si... fireste sa ne vedem cu totii la ciorba, cafeaua, berea ...orice...chiar si un covrig, admisi in BAROU!

Asadar, atentie la subiecte, urechile in patru si ochii in sase, iar intuitia si bunul augur sa fie cu noi!
Doamne Ajuta!
cristinaotava a scris:

Nu vreau sa dau idei. Ma refer sa nu dea chestii inaplicabile in practica

Un mic exemplu in acest sens.....petitia de ereditate .....anul trecut la Iasi.:O
Ultima modificare: Marți, 8 Septembrie 2009
ContSters52707, utilizator
;)=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>
Multa bafta tuturor.....:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
Eu sunt deja pe drum.....''exilatul''.....intelegeti....de ce sau pt ce.....si ca mine sunt multi......pana nu am ajuns exilat n-am inteles.........multe.Am deschis laptopul pt cateva minute....sa vad ce fac colegii mei de suferinta....
Mi-e somn....am tras pe dreapta.....mi-a facut bine sa vad mesajele de pe forum.....ma culc 2 ore si plec mai departe.......ce frumos suna? ......si plec mai departe....
Mergeti inainte....plecati mai departe.....nu abandonati.....anul trecut am avut si cazuri de abandon printre noi.......
Eu n-am abandonat lupta cu sistemul (si nu sunt singura) - chiar daca in sufletul meu exista si acum ..... ca la multi altii care au trecut prin asta - aceleasi reverberatii.....ca un ecou al neputintei noastre......Ce exemplu ar fi mai bun decat noi - cei de anul trecut care stim prin ce am trecut.....si mai stim..... si mergem inainte.......unii chiar....exilati ....????????????

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)