avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
eu cred ca este exclus sa se dea grila, deoarece subiectele vor fi extrase la UNBR, cand vor fi multiplicate in tara, am vb cu o prietena care lucreaza la baroul Ploiesti si din cate s-a auzit ar fi exclusa grila
BAFTA, BAFTA MULTA BAFTA
DOAMNE AJUTA
din cate stiu eu , parca am citit intr-o decizie sau asa ceva se intra la 8,15
aura calin a scris:

din cate stiu eu , parca am citit intr-o decizie sau asa ceva se intra la 8,15

Se intra pana la 8.15!!!!!!
va urez succes tuturor, am sa va tin pumnii si sper sa mai intrati sa va aflu si eu parerile despre examen
sa va dea subiecte usoare la care sa scrieti BINE, nu neaparat mult, ca nu asta e ideea, ci sa fiti pe subiect!!!
somn usor ( pt cei ce pot sa aiba )
si asteptare cat mai usoara ( celor ce nu pot sa doarma )
sa va ajute Dumnezeu tuturor, inclusiv celor apropiati mie ce sustin maine examenul!
Pentru colegii de suferinta

In ceasul asta, ultim ceas,
Speranta-i tot ce-a mai ramas
Credinta noastra in mai bine...
In binele zilei ce vine...

In fiecare zi din cinci
Ne vom ruga, de somn invinsi,
Cu ochii-umflati si usturand...
Citi-vom iarasi...Rand cu rand.

Si corpul bine imbibat
De-atatea zile de-nvatat,
Creieru-n cafea 'necat,
Cu-energizante stimulat
La fine-or spune "Am scapat!"
...
Si-apoi stresati de asteptat,
Urland haotic: "YES! AM LUAT !!!!!!!! "

Damor@

BAFTA TUTUROR!!!!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)